TUTORIAL: VAZA RESTILIZATA CU MONEDE DE 5 & 10 BANI

by admin
0 comment

Este de-a dreptul imposibil la ca un moment dat să nu constatați că aveți prea multe monede în buzunare, în genți, în borcane, pe servante… Și asta se întâmplă cel mai adesea când faceți o curățenie temeinică, prilej cu care fiecare obiect din casă ajunge ”inexplicabil” în mijlocul casei.

Având în vedere că sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, la fel și curățenia generală, ne-am gândit să vă arătăm ce puteți face cu mărunțișul strâns cu consecvență pe la cumpărăturile de zi cu zi.

Înainte de toate să vă spunem de ce ați nevoie:

  • o vază;
  • monede de 5 și/sau 10 bani;
  • un pistol de lipit.

*** În cazul în care vaza ce urmează a fi restilizată are vreun model pictat, o puteți colora cu ajutorul unu spray sau, dacă aveți răbdare, o puteți vopsi cu acuarele sau acril. Lăsați-o să se usuce 2-3 ore.

Cum procedați:

Cu ajutorul pistolului de lipit fixați fiecare ban în parte pe exteriorul vazei. Necesarul de monede îl stabiliți în funcție de dimensiunea bolului. Pentru a vă asigura că veți realiza un proiect DIY durabil, lăsați vaza la uscat circa o oră. În acest interval lipiciul va avea timp să se usuce și astfel bănuții să rămână atașați vasului.

#tutorial #diyproject #doityourself #vase #coins #money #diybazaar

Sursa: www.voneinspired.com

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies