Tutorial: Tunderea corecta a sprancenelor

by admin
0 comment

Tunderea corectă a sprâncenelor nu este o treabă neapărat grea și care trebuie făcută într-un salon specializat. Întreaga procedură ține mai mult de răbdare și de puțină tehnică.

De ce ai nevoie:

  • foarfecă de manichiură;
  • perie de sprâncene (sau de la un rimel vechi);
  • pensetă;
  • pensulă de fard;
  • fard de sprâncene.

Pasul 1: Pieptănă bine sprâncenele cu ajutorul periei pornind de la bază și ridicând firele de păr. Nu le aplecați către coada ochiului, ci în sus, către frunte.

Pasul 2: Cu ajutorul forfecii, tunde vârfurile sprâncenelor până aproape de zona în care acestea cresc în mod natural. Pentru a le tăia la fel, ia nivelul pentru cea de-a doua așezând foarfeca perpendicular pe linia nasului.

Pasul 3: Pensează surplusul de păr de deasupra liniei sprâncenelor.

Pasul 4: Pensează surplusul de păr de sub linia sprâncenelor.

Pașii 5, 6 și 7: Măsoară cu atenție sprâncenele pornind dinspre nas către coada ochiului. Este important ca ele să aibă același nivel, aceeași grosime și aceeași lungime. Măsurătoarea o poți face cu ajutorul cozii unei pensule cosmetice sau a unei creion, (așezat(ă) perpendicular cu nasul).

Pasul 8: Cu o pensulă, aplică peste firele de păr fard într-o nuanță apropiată de culoare naturală, pentru a le accentua astfel linia. Un machiaj corect, un rimel de extra-volum și ești gata să atragi toate privirile.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies