Tutorial: Tunderea corecta a sprancenelor

by admin
0 comment

Tunderea corectă a sprâncenelor nu este o treabă neapărat grea și care trebuie făcută într-un salon specializat. Întreaga procedură ține mai mult de răbdare și de puțină tehnică.

De ce ai nevoie:

  • foarfecă de manichiură;
  • perie de sprâncene (sau de la un rimel vechi);
  • pensetă;
  • pensulă de fard;
  • fard de sprâncene.

Pasul 1: Pieptănă bine sprâncenele cu ajutorul periei pornind de la bază și ridicând firele de păr. Nu le aplecați către coada ochiului, ci în sus, către frunte.

Pasul 2: Cu ajutorul forfecii, tunde vârfurile sprâncenelor până aproape de zona în care acestea cresc în mod natural. Pentru a le tăia la fel, ia nivelul pentru cea de-a doua așezând foarfeca perpendicular pe linia nasului.

Pasul 3: Pensează surplusul de păr de deasupra liniei sprâncenelor.

Pasul 4: Pensează surplusul de păr de sub linia sprâncenelor.

Pașii 5, 6 și 7: Măsoară cu atenție sprâncenele pornind dinspre nas către coada ochiului. Este important ca ele să aibă același nivel, aceeași grosime și aceeași lungime. Măsurătoarea o poți face cu ajutorul cozii unei pensule cosmetice sau a unei creion, (așezat(ă) perpendicular cu nasul).

Pasul 8: Cu o pensulă, aplică peste firele de păr fard într-o nuanță apropiată de culoare naturală, pentru a le accentua astfel linia. Un machiaj corect, un rimel de extra-volum și ești gata să atragi toate privirile.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies