Tutorial: Taburet de gradina din anvelopa veche

by admin
0 comment

Nu vă grăbiți să duceți la centrul de colectare vechile anvelope ale mașinii după ce le scoateți din uz. Mai bine folosiți-le pentru a confecționa câteva taburete pentru balcon ori grădină.

Tutorialul următor este simplu și nu implică folosirea prea multor materiale și unelte.

De ce avem nevoie:

  • o anvelopă veche;
  • 2 bucăți de placaj;
  • funie;
  • bormașină;
  • fierăstrău circular;
  • pistol de lipit;
  • adeziv lichid.

Cum procedăm:

Pasul 1: Luăm o bucată de placaj, o așezăm peste anvelopă și desenăm un cerc cu diametrul aproape egal cu cel al cauciucului. Apoi mutăm placajul pe un banc de lucru și tăiem cercul cu ajutorul bomfaierului sau a fierăstrăului circular. Repetăm procedura pentru bucata ce va merge în partea de jos a taburetului.

Pasul 2: Fixăm placajele pe anvelopă folosind o bormașină.

Pasul 3: Cu un pistol de lipit montăm funia pe toată suprafața taburetului.

Pasul 4: Odată acoperit întregul cauciuc, aplicăm la suprafață încă un strat de adeziv lichid și lăsăm taburetul la uscat circa 60 de minute. Stratul exterior de lipici asigură durabilitate proiectului DIY, așa că este recomandat să nu îl sărim.

Pentru o mai bună înțelegere a pașilor ce trebuie urmați, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

#funie #taburet #diy #anvelopa #cauciucvechi #pistoldelipit #bormasina #fierastraucircular #doityourself #tutorial #diybazaar

Sursă foto: Minha Casa

Dacă ți-a plăcut articolul despre cum faci un taburet dintr-o anvelopă uzate, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies