TUTORIAL: SUPORTURI DE CREIOANE DIN STICLE DE SAMPON

by admin
0 comment

Înainte de a goli coșul de gunoi din baie, poate că n-ar strică să vă uitați de două ori în el. Nu de alta, dar s-ar putea să fi pus acolo tot felul de sticle, borcane și ambalaje, tocmai bune pentru diferite proiecte DIY.

Poate nu ați realizat până acum, dar sticlele de șampon, balsam și gel de duș sunt o materie primă fantastică atunci când vreți să faceți ceva pentru copiii dumneavoastră. Spre exemplu niște suporturi de creioane sub formă de monștri.

suporturi de creioane

Sursă foto: Pinterest

De ce aveți nevoie:

  • sticle de plastic de șampon, balsam sau gel de duș;
  • creion;
  • foarfecă;
  • hârtie adezivă;
  • bandă dublu adezivă.

Cum procedați:

Pasul 1: Spălați bine sticla la interior, pentru a o goli definitiv de conținut. Îndepărtați apoi etichetele folosind un burete ușor abraziv, sub un jet subțire de apă caldă. Urmele de lipici se curăță foarte bine și cu alcool medicinal.

Pasul 2: Ștergeți bine sticla de apă și luați creionul și desenați pe ea forma pe care doriți să i-o dați suportului.

Pasul 3: Cu ajutorul foarfecii, tăiați pe liniile trasate la pasul anterior.

Pasul 4: Din hârtie adezivă, faceți ochi asimetrici și guri înfricoșătoare, pentru a transforma dispozitivul de plastic într-un adevărat monstru.

Pasul 5: Pentru a le fixa pe perete folosiți bandă dublu adezivă.

Nu credeți că e atât de ușor? Priviți!

suporturi de creioane

Sursă foto: Pinterest

Dacă vreți să mai încercați și altele proiecte cu cei mici, vizitați secțiunea DIY pentru copii a site-ului nostru. Dacă sunteți în căutarea de noi soluții de organizare nu doar a camerelor copiilor, ci a întregii case, atunci dați click AICI.


Poate v-ar mai interesa și următoarele postări:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies