TUTORIAL: SUPORT DIN GHEATA PENTRU LUMANARI

by admin
0 comment

În zilele toride de vară, răcorește-ți decorul cu un set de suporturi de lumânări din gheață!

De ce aveți nevoie:

  • două cutii de plastic de dimensiuni diferite (1 litru și 1 1/2 litri);
  • pietre;
  • apă;
  • bandă adezivă;
  • lumânări.

Cum procedați:

Pasul 1: Umpleți recipientul mare de plastic cu apă (circa 3/4) și adăugați pietre în cel mic pentru  a nu pluti în cutia de 2 litri în care va fi scufundat. Pentru a vă asigura că veți obține rezultatul dorit, lipiți între ele cele două caserole cu bandă adezivă. Aveți grijă ca recipientele să nu se unească în partea inferioară, altfel veți sfârși prin a avea un suport de lumânare fără fund. De aici încolo frigiderul este cel care face restul de treabă.

suporturi din gheata pentru lumanari

Sursă foto: Google Images

suporturi din gheata pentru lumanari

Sursă foto: Google Images

lumanari din gheata tutorial

Sursă foto: Google Images

Pasul 2: Lasă cutiile de plastic la rece cel puțin două ore, pentru a vă asigura că apa va îngheța suficient de tare cât să capete forma dorită. Apoi desfaceți banda adezivă și introduceți cele două recipiente sub apă rece. Niciodată sub apă caldă, deoarece, din cauza șocului termic, suportul de gheață s-ar putea sparge!

Acum nu vă mai rămâne decât să așezați lumânarea în interior și să vă bucurați de ineditul obiect de decor!

diybazaar-tutorial-14

Mai multe proiecte DIY găsiți AICI.

Dacă v-a plăcut articolul despre cum faci un suport din gheață, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies