TUTORIAL: STILIZEAZA-TI VECHEA PERECHE DE PANTOFI CU SCLIPICI PULBERE

by admin
0 comment

Dacă în debara își fac veacul mai multe perechi de pantofi, ar fi cazul să vă gândiți să îi stilizați înainte de a-i da sau a-i arunca la gunoi. Cu puțin sclipici pulbere și un adeziv adecvat texturii pantofului, vă puteți face o pereche nouă, tocmai bună pentru o seară la discotecă sau pentru o petrecere glam. Priviți cât de simplu e!

#pantofi #glam #shoes #restilizare #incaltaminteveche #diy #diybazaar

Sursa: Pinterest

Sclipiciul se comercializează în orice magazin de art & hobby sau în librării și costă circa 10-20 de lei, în funcție de cantitate și de granulație. La fel și adezivul, care are prețuri comparabile. Pentru realizarea acestui proiect DIY aveți nevoie de aproximativ trei-patru sticluțe de pulbere. Deci restilizarea v-ar putea costa aproximativ 50 de lei. Înainte de a-i scoate la dans, lăsați-i la uscat circa 2-3 ore, să fiți sigure că sclipiciul rămâne acolo unde l-ați pus.

Dacă pantofii aleși pentru transformare sunt juliți doar pe toc, puteți pune praful strălucitor doar acolo. Sau pe vârf, să le dați un aer chic. Pe acceași temă puteți citi și articolul ”Cum repari o pereche de pantofi zgâriați”.

Alte proiecte de do it yourself asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies