TUTORIAL: RAMA DIY DIN LINGURI DE PLASTIC

by admin
0 comment

Sincer să vă spun, nu îmi plac prea tare pereții goi, fără niciun fel de aplicații sau ornamente pe ei. Mi se pare o risipă imensă de spațiu, care altfel ar putea spune o poveste incredibilă.

Sunt nenumărate modalități creative de agățare a ramelor foto, perfecte pentru a îmbrăca cu amintiri un perete întreg.  Dacă nu știți cum să le așezați, găsiți AICI mai multe idei. O altă variantă sunt oglinzile și tablourile.

Sursă foto: Craftaholics Anonymous

Sursă foto: Craftaholics Anonymous

Dacă aveți o oglindă rotundă, dar nu ați apucat să o dați la înrămat, un drum la supermarket și o pungă de linguri de plastic vă rezolvă problema. Cum? Aflați imediat!

De ce aveți nevoie:

  • linguri de plastic;
  • carton;
  • cuter;
  • compas;
  • foarfecă;
  • spray de vopsit;
  • pistol de lipit/adeziv.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul foarfecii, tăiați cozile lingurilor de plastic. Nu veți avea nevoie pentru realizarea acestui proiect DIY.

Pasul 2: Pe o bucată de carton (stabiliți dimensiunile în funcție de propriile nevoi de decorare), desenați forma pe care doriți să o aibă rama. Noi, astăzi, învățăm să facem o ramă rotundă. Pentru asta folosiți compasul. Cartonul se taie mai ușor cu un cuter decât cu foarfeca, așa că dacă aveți unul prin casă, acum este momentul să îl folosiți.

Pasul 3: În centrul bucății de carton, așezați oglinda și desenați-i conturul cu un creion. Înlăturați oglinda și trageți mai aproape capetele lingurilor. Este vremea să le lipiți unele lângă altele pe toată suprafața cartonului. Pentru că facem o ramă rotundă, lingurile vor fi așezate în cerc, unele de celelalte.

Pasul 4: Pentru a-i da un aspect mai plăcut ramei noastre și a o face să se asorteze mai bine cu decorul, o colorăm cu un spray în nuanța dorită.

ATENȚIE: Nu aplicați spray-ul în spații închise și fără a purta o mască de protecție.

După aplicarea primului strat de vopsea, lăsați rama la uscat circa 15 minute, apoi mai dați și al doilea strat. Culoarea este mai intensă și mai uniform așezată dacă aplicați două straturi de vopsea.

Pasul 5: După ce s-a uscat bine culoarea, luați din nou pistolul de lipit și fixați oglinda în centrul ramei. Presați bine, pentru a vă asigura că nu se desprinde. Acum nu mai rămâne decât să o agățați pe perete!

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

#tutorial #rama #oglinda #diy #doityourself #linguri #plastic #morror #spoon #diybazaar

Sursă foto: Craftaholics Anonymous

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies