TUTORIAL: PLICURI DIN INIMI DE HARTIE

by admin
0 comment
V-ați gândit vreodată ce puteți face cu o inimă din hârtie colorată? Păi ați putea încerca să confecționați o felicitare handmade sau poate o ghirlandă ornamentală.

Da, dar din aceleași inimi din hârtie mai puteți face și plicuri. Cum? Foarte simplu! Urmăriți cu atenție instrucțiunile de mai jos și veți înțelege de îndată.

Înainte de toate vă spunem de ce aveți nevoie:

  • hârtie de scris;
  • hârtie colorată;
  • foarfecă;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Dintr-o coală de hârtie, tăiați un pătrat cu latura de 20 cm (stabiliți dimensiunile în funcție de cât de mare sau mic doriți să iasă plicul handmade). Apoi pliați-l pe din două și decupați pornind de jos în sus o jumătate de inimă. Dacă vă este mai ușor, desenați conturul cu un creion, după care tăiați pe baza șablonului creat.

Pasul 2: Suprapuneți șablonul peste hârtia colorată și decupați atâtea inimi câte plicuri doriți să confecționați. Destinatarii vor aprecia din plin gestul dumneavoastră.

Pasul 3: Poziționați hârtia cu partea imprimată în jos, apoi pliați laturile inimii în părți egale. Atenție însă! Ele nu trebuie să se unească, nici să se împreuneze.

Pasul 4: Îndoiți vârful inimii peste laturile sale. Pentru fixare, turnați o picătură de lipici exact în punctul în care toate colțurile pliate se împreunează.

Pentru a mai bună înțelegere a proiectului, v-am atașat și un colaj foto.

tutorial plic din hartie colorata

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies