Tutorial pentru copii: Masti de Paste

by admin
0 comment

Paștele este o sărbătoare a învierii, a renașterii, a bucuriei. Așa că începem să ne pregătim din plin pentru acest moment, mai ales că vremea bună ține cu noi și nu ne încurcă planurile. Mai mult ca sigur! 🙂

Primul gând ne zboară către cei mici, care trăiesc cu o intensitate aparte toate evenimentele festive din an. Așa că pentru ei, noi, cei mari, învățăm cum să facem o mulțime de lucruri năstrușnice. Astăzi confecționăm împreună trei modele de măști de hârtie cu tematică pascală: miel, pui și iepure.

De ce avem nevoie:

  • pungi din hârtie de cumpărături;
  • hârtie colorată;
  • foarfecă;
  • lipici;
  • creion;
  • bandă adezivă transparentă.

Cum procedăm:

Pasul 1: Pentru fiecare mască în parte decupăm formele de care avem nevoie. În colajul următor găsiți șabloanele ce trebuie realizate (bunny = iepure, lamp = miel, chick = pui). Conturăm cu ajutorul creionului pe hârtia colorată, apoi tăiem cu ajutorul foarfecii.

Pasul 2: Odată tăiate formele nu mai trebuie decât să le aplicați pe câte o pungă de hârtie. Putem folosi lipici sau chiar bandă adezivă transparentă pentru bucățile mai mari.

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

Poate ți-ar mai plăcea să citești și să încerci și:

Proiect de Paște: Urechi de iepuraș

Proiect de Paște pentru copii: Ouăle din copac

Cum faci o felicitare de Paște împreună cu cei mici

Mai multe proiecte și idei de Paște găsiți AICI. Iar dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies