Tutorial pentru copii: Masti de Paste

by admin
0 comment

Paștele este o sărbătoare a învierii, a renașterii, a bucuriei. Așa că începem să ne pregătim din plin pentru acest moment, mai ales că vremea bună ține cu noi și nu ne încurcă planurile. Mai mult ca sigur! 🙂

Primul gând ne zboară către cei mici, care trăiesc cu o intensitate aparte toate evenimentele festive din an. Așa că pentru ei, noi, cei mari, învățăm cum să facem o mulțime de lucruri năstrușnice. Astăzi confecționăm împreună trei modele de măști de hârtie cu tematică pascală: miel, pui și iepure.

De ce avem nevoie:

  • pungi din hârtie de cumpărături;
  • hârtie colorată;
  • foarfecă;
  • lipici;
  • creion;
  • bandă adezivă transparentă.

Cum procedăm:

Pasul 1: Pentru fiecare mască în parte decupăm formele de care avem nevoie. În colajul următor găsiți șabloanele ce trebuie realizate (bunny = iepure, lamp = miel, chick = pui). Conturăm cu ajutorul creionului pe hârtia colorată, apoi tăiem cu ajutorul foarfecii.

Pasul 2: Odată tăiate formele nu mai trebuie decât să le aplicați pe câte o pungă de hârtie. Putem folosi lipici sau chiar bandă adezivă transparentă pentru bucățile mai mari.

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

proiecte diy din hartie

Sursă: ohhappyday.com

Poate ți-ar mai plăcea să citești și să încerci și:

Proiect de Paște: Urechi de iepuraș

Proiect de Paște pentru copii: Ouăle din copac

Cum faci o felicitare de Paște împreună cu cei mici

Mai multe proiecte și idei de Paște găsiți AICI. Iar dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies