Tutorial Paste: Oua incondeiate la interior

by admin
0 comment

În mod tradițional, de Paște se vopsesc ouă. Nimic  nou până aici pentru creștinii ortodocși. Dar dacă metoda clasică nu vă încântă prea tare, fiți originali și încondeiați ouăle… la interior! Cum? Citiți și vedeți mai jos.

De ce aveți nevoie:

  • ouă;
  • apă;
  • vopsea (diverse culori).

Cum procedați:

Pasul 1: Fierbeți ouăle până când dă apa în clocot. Apoi răciți-le, decojiți-le și tăiați-le în jumătăți.

Pasul 2: Scoate-i gălbenușurile și puneți-le într-un bol. Adăugați muștar și sare, după gust, și frecați-le împreună până când obțineți o pastă.

Pasul 3: Într-un recipient cu apă dizolvați vopseaua, conform instrucțiunilor de pe plic. În mod normal ați fi scufundat oul cu tot cu coajă în vasul cu vopsea. De această dată introduceți în apă doar jumătățile de albuș și lăsați-le acolo până când au căpătat culoarea dorită.

Pasul 4: Cu ajutorul unui șpriț, umpleți jumătățile de ou cu cremă preparată anterior din gălbenușuri și muștar.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

tutorial oua incondeiate la interior

Sursă foto: Pinterest

Mai multe articole și proiecte DIY pentru Paște găsiți AICI.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut acest articol despre cum poți face ouă vopsite la interior, distribuiți-l și cu prietenii dumneavoastră în rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies