TUTORIAL: ORNAMENT DE PAR PENTRU FETITE

by admin
0 comment
Dacă sunteți mamă, mătușă, bunică, soră, verișoară, prietenă (sau ce altă legătură mai poate exista între oameni), alocați-vă 5-10 minute din timpul dumneavoastră pentru următorul tutorial, pentru a confecționa un ornament nou de păr pentru o fetiță specială.  

De ce aveți nevoie:

  • un elastic de păr;
  • panglică (2 tipuri);
  • foarfecă;
  • pistol de lipit.

Pasul 1: Luați o bucată de panglică de circa 15 cm, lată cam de un deget și aplicați lipici chiar pe mijlocul acesteia. Apoi aduceți capetele și presați-le pe picătura de lipici.

Pasul 2: Lăsați câteva secunde să se usuce lipiciul aplicat la pasul 1, apoi presați panglica la mijloc, pentru a îi da formă de fundă.

Pasul 3: Din al doilea tip de panglică, preferabil mai îngustă și într-o altă culoare decât cea folosită pentru a confecționa buclele fundei, tăiați două bucățele de circa 5 cm fiecare. Pe prima rulați-o pe mijlocul fundei, pentru a ascunde lipitura de la pasul 1, iar pe a doua o folosiți pentru a prinde funda de elasticul de păr. Pentru fixare, utilizați, în mod evident, pistolul de lipit.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului DIY, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

#tutorial #diy #howto #cumseface #funda #par #elastic #ornament #hair #bow #diybazaar

Sursă foto: parentpretty.com

Dacă v-a plăcut acest tutorial și doriți să încercați altele asemănătoare, vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion a site-ului. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies