TUTORIAL: MEMO BOARD DIN PLUTA SI O CUREA VECHE

by admin
0 comment

Nu prea am avut inspirație când a venit momentul să pun titlu acestui tutorial, dar bănuiesc că ați înțeles în mare ce am vrut să zic, de vreme ce ați accesat postarea.

Căutând proiecte DIY ce se pot confecționa folosind curele vechi, am dat și peste acesta. Este atât de simplu de realizat, încât în weekend am să fac și eu unul. Promit să revin cu propriile poze!

#memoboard #DIY #doityoureself #belt #craft #thrifty #diybazaar

Sursa: Pinterest

De ce aveți nevoie:

  • plută;
  • lipici;
  • o curea veche.

Cum procedați:

Pasul 1: Cam pe jumătate din muchia cercului de plută (se vând la Ikea pe post de suport de cratiță. 3 bucăți costă 9,99 lei) aplicați lipici, apoi atașați cureaua, a cărei cataramă ați închis-o în prealabil.

Pasul 2: Lăsați memo board-ul la uscat circa 10 minute, pentru a vă asigura că pluta nu se va desprinde de centură.

Pasul 3: Bateți un cui în perete și agățați noul suport DIY. Undeva la vedere, ca să aveți tot timpul în ochi acele lucruri pe care nu e bine să le uitați sau să le rătăciți (facturi, chitanțe sau bilețele cu telefoane importante și zile de naștere).

#memoboard #DIY #doityoureself #belt #craft #thrifty #diybazaar

Sursa: Pinterest

Spor la bricolat!

Dacă v-a plăcut proiectul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies