TUTORIAL: MANICHIURA CU PENE

by admin
0 comment

V-a intrigat titlul? Și pe mine tutorialul când l-am găsit. De fel, sunt o persoană relativ clasică, niciodată nu m-am dat în vânt după manichiurile fistichii și cu tot felul de aplicații. Vă mărturisesc însă că pe aceasta cu pene vreau să o încerc!

#feather #nail #art #style #manicure #manichiură #diy #doitoyurself #tutorial #diybazaar

Sursă foto: http://www.stylecraze.com/articles/feather-nail-art/

De ce aveți nevoie:

  • lac de unghii transparent;
  • pene;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1:

Aplicați pe unghie un strat de lac, apoi așezați deasupra o pană. Este important să puneți pana imediat după ce v-ați dat cu lac. În felul acesta rămâne fixată.

Pasul 2:

Tăiați cu foarfeca bucata de pană ce depășește mărimea unghiei. Este recomandat ca pana să fie un pic mai scurtă decât unghia, în felul acesta nu vă veți agăța de tot de atingeți în jur.

Pasul 3:

Aplicați un al doilea strat de lac pentru finalizarea manichiurii. Lăsați unghia să se usuce circa 4-5 minute. Între timp puteți trece la următorul deget și să reluați toți pașii de mai sus.

Pentru o mai bună înțelegere a acestui tutorial, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

#feather #nail #art #style #manicure #manichiură #diy #doitoyurself #tutorial #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

Proiecte asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies