Tutorial: Machiaj luminos in 6 pasi simpli

by admin
0 comment

Te grăbești și nu știi ce machiaj să-ți faci să ieși mai repede din casă? Unul luminos ar fi de preferat, pentru ca fața să radieze întreaga zi. E simplu și în teorie, dar mai ales în practică.

Și pentru că deprindem mai ușor atunci când vedem un lucru, am găsit un tutorial foto cu pașii ce trebuie parcurși pentru a arăta bine cu un minim de efort.

#tutorial #machiaj #makeup #easymakeup #diy #doityourself #diybazaar

Sursa: Pinterest

Pentru a obține astfel de rezultate ai nevoie de o serie de produse de machiaj, cum ar fi fondul de ten și batonul corector pentru cearcăne, pudra pentru luminozitate, rimelul pentru a da volum genelor și blush-ul pentru a pune culoare în obraji. Pentru pleoape paleta cromatică este foarte vastă, așa că aici ține de preferințele fiecăreia ce și cum combină.


Sfat:

Evitați culorile foarte strident ori pe cele închise atunci când vă fardați să mergeți la birou. Ele sunt mai potrivite pentru o seară în oraș.


Dar la un make-up impecabil e nevoie și de o coafură pe măsură. Dar nu vă gândiți că acest ”pe măsură” înseamnă un păr atât de bine fixat că nu îl clintește nici furtuna. Nu, nu! Ziua, la serviciu, ne putem pieptăna părul și prinde în coc, într-o coadă răsucită sau folosind diferite clame și accesorii. Sunt mici trucuri ce desăvârșesc aspectul fizic.

Cosmeticele sunt o idee bună de fiecare dată, dar dacă aveți de felicitat un bărbat și nu v-ați decis încă asupra cadoului, puteți căuta ceva AICI. E imposibil să nu apară un produs potrivit în secțiunea de recomandări.

În cazul în care v-a plăcut articolul despre cum îți faci un machiaj rapid, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies