Tutorial in 2 pasi: Pulover cu cotiere din paiete

by admin
0 comment

Întotdeauna am fost de principiu că niciun lucru vechi nu trebuie aruncat din prima și că dacă stăm puțin și ne gândim, există șanse mari să îi putem da o nouă utilitate. 

E drept că noile achiziții ne bucură pentru că schimbă un pic peisajul cotidian, dar nu trebuie să dăm fuga imediat la magazin ori de câte ori considerăm că ceva trebuie reparat sau scos din uz.

Să luăm exemplul unui pulover primit cu ani în urmă la o zi de naștere sau cumpărat cu primii bani din leafă. Atâta vreme cât nu este agățat, scămoșat sau pătat (deși și pentru variatele acestea există soluții DIY), faptul că ne-am plictisit de el nu este un argument suficient de puternic pentru a-l pune la gunoi. Amintiți-vă când părinții ne spuneau că în alte părți ale lumii alți copii nu au ce avem noi. Aveau dreptate! Acum că am pledat împotriva consumerismului irațional, e vremea să trecem și la tutorial.

De ce avem nevoie:

  • un pulover vechi;
  • 25 x 25 cm de material cu aplicații de paiete;
  • foarfecă;
  • cretă de croitorie;
  • ață cu ac sau adeziv pentru textile.

Cum procedăm:

Pasul 1: Pe spatele materialului paietat desenăm două ovale cam de dimensiunea unei palme. Pentru contur putem folosi cretă de croitorie sau orice alt instrument de scris pe care îl avem la îndemână. Desenăm pe spate, așa că nu se va vedea nicio urmă atunci când proiectul va fi gata.

Pont:

Dacă aveți emoții că ovalele nu vor ieși identice, desenați întâi unul, iar pe cel de-al doilea în faceți după conturul său.

Pasul 2: Pentru a aplica cotierele decupate anterior folosim adeziv pentru textile sau ață și ac. Cum vă este mai ușor!

Pont:

Adezivul costă 15-20 de lei și se găsește în magazinele de bricolaj, în cele de art & hobby, dar și în hypermarket-uri.

Simplu, nu-i așa? Iată imaginile care întăresc cele scrise mai sus.

#old #pulover #elbow #patches #diy #fashion #doityourself #tutorial #DIYproject #diybazaar

Sursa: Pinterest

 Dacă ți-a plăcut acest tutorial, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies