TUTORIAL: GEANTA DIY DINTR-UN PULOVER VECHI SI O BUCATA DE FETRU

by admin
0 comment
E un moment în an când vine vremea să punem hainele de vară la păstrare și să le facem loc prin dulapuri celor pentru zile friguroase. Dar până a le pune frumos pe rafturi și pe umerașe, n-ar strica să triați un pic lucrurile de toamnă. Ce nu mai purtați – fie pentru că nu vă mai place, fie pentru că nu vă mai vine, fie pentru că s-a uzat – puteți dona celor mai puțin norocoși. Sau le puteți folosi pentru diverse proiecte de do it yourself (DIY)! 

Dacă ați ales ultima variantă, iată ce puteți face dintr-un pulover vechi, o bucată de fetru (pâslă), una de material, două mânere și o panglică. Dacă nu găsiți mânere de lemn la magazinele de art&hobby ori la cele de marochinărie, puteți să le confecționați dintr-un material textil mai plin, precum doc sau reiat. Pașii sunt foarte simpli și sunt explicați vizual în tutorialul foto de mai jos.

geanta diy

Sursa: Pinterest

Nenumărate alte idei de bricolaj găsiți accesând secțiunea site-ului Proiecte DIY. Dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies