TUTORIAL: GEANTA DIY DINTR-UN PULOVER VECHI SI O BUCATA DE FETRU

by admin
0 comment
E un moment în an când vine vremea să punem hainele de vară la păstrare și să le facem loc prin dulapuri celor pentru zile friguroase. Dar până a le pune frumos pe rafturi și pe umerașe, n-ar strica să triați un pic lucrurile de toamnă. Ce nu mai purtați – fie pentru că nu vă mai place, fie pentru că nu vă mai vine, fie pentru că s-a uzat – puteți dona celor mai puțin norocoși. Sau le puteți folosi pentru diverse proiecte de do it yourself (DIY)! 

Dacă ați ales ultima variantă, iată ce puteți face dintr-un pulover vechi, o bucată de fetru (pâslă), una de material, două mânere și o panglică. Dacă nu găsiți mânere de lemn la magazinele de art&hobby ori la cele de marochinărie, puteți să le confecționați dintr-un material textil mai plin, precum doc sau reiat. Pașii sunt foarte simpli și sunt explicați vizual în tutorialul foto de mai jos.

geanta diy

Sursa: Pinterest

Nenumărate alte idei de bricolaj găsiți accesând secțiunea site-ului Proiecte DIY. Dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies