TUTORIAL: FLORI DIN HARTIE CARTONATA

by admin
0 comment

Nu miros, dar arată la fel de frumos precum cele naturale. Cine? Florile din hârtie! Și au avantajul că rezistă mult în timp, fără a avea nevoie de vreun tratament special.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie colorată;
  • creion;
  • foarfecă;
  • lipici.

Cu procedați:

Pasul 1: Tăiați hârtia colorată sub formă de pătrat, cu latura de circa 20 cm. Exersați pe câteva hârtii cu dimensiuni de la 15 la 30+ cm, pentru a vedea cât de mari ies florile. În felul acesta veți ști care este mărimea potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Pasul 2: Desenați cu creionul o spirală pe hârtia colorată, apoi tăiați cu foarfeca urmând liniile marcate.

Pasul 3: Rulați hârtia de la un capăt la celălalt pentru a-i da aspectul de floare. Pentru a nu se desface, puneți-i la bază câteva picături de lipici. Nu există o tehnică anume, ține mai mult de felul în care doriți ca floarea să arate.

Pasul 4: Puneți florile de hârtie într-un bol sau atașați-le unor crenguțe, ca în imaginea alăturată. Astfel de flori se pot folosi și în proiecte 3D.

diy flori din hartie colorata handmade

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut proiectul de flori din hârtie cartonată, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies