TUTORIAL: FLORI DIN HARTIE CARTONATA

by admin
0 comment

Nu miros, dar arată la fel de frumos precum cele naturale. Cine? Florile din hârtie! Și au avantajul că rezistă mult în timp, fără a avea nevoie de vreun tratament special.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie colorată;
  • creion;
  • foarfecă;
  • lipici.

Cu procedați:

Pasul 1: Tăiați hârtia colorată sub formă de pătrat, cu latura de circa 20 cm. Exersați pe câteva hârtii cu dimensiuni de la 15 la 30+ cm, pentru a vedea cât de mari ies florile. În felul acesta veți ști care este mărimea potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Pasul 2: Desenați cu creionul o spirală pe hârtia colorată, apoi tăiați cu foarfeca urmând liniile marcate.

Pasul 3: Rulați hârtia de la un capăt la celălalt pentru a-i da aspectul de floare. Pentru a nu se desface, puneți-i la bază câteva picături de lipici. Nu există o tehnică anume, ține mai mult de felul în care doriți ca floarea să arate.

Pasul 4: Puneți florile de hârtie într-un bol sau atașați-le unor crenguțe, ca în imaginea alăturată. Astfel de flori se pot folosi și în proiecte 3D.

diy flori din hartie colorata handmade

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut proiectul de flori din hârtie cartonată, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies