TUTORIAL: CUM TE COAFEZI CU DOUA BETE DE SUSHI

by admin
0 comment

Nu știm dacă ați luat în considerare până acum posibilitatea de a vă coafa cu două bețe de sushi, dar credem că după ce veți vedea acest tutorial foto nu veți mai exclude varianta. Mai ales că rezultatul este un coc răsucit de mai mare frumusețea.

Dacă v-ați întrebat cum oare vă puteți face unul fără a merge la coafor, acest articol poate fi răspunsul. Odată prins părul într-o coadă lejeră, puneți bețele în X peste elastic și începeți să rotiți. Pentru fixarea coafurii folosiți câteva agrafe de păr. Acum că ați exclus riscul de a vi se desface cocul, puteți scoate bețele de sushi. Altceva nu ar mai fi de adăugat decât să priviți cu atenție imaginile de mai jos și să reproduceți întocmai.

coafura la minut

Sursă foto: lulus.com

Dacă vă place să vă aranjați părul în fiecare zi într-o manieră diferită, atunci dați click AICI pentru o serie de tutoriale simple și rapide. Vizitați și secțiunea Beauty & Fashion pentru mai multe trucuri de înfrumusețare și modă.

În cazul în care v-a plăcut acest articol despre cum te coafezi cu bețe de sushi, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies