TUTORIAL: CUM SE FACE O HUSA ROTUNDA PENTRU PERNA DECORATIVA

by admin
0 comment
Dacă aveți o pernă rotundă, însă ea nu are un aspectul potrivit pentru a fi expusă, tutorialul următor vă va fi extrem de folositor pentru a-i da o față nouă.

De ce aveți nevoie:

  • material textil;
  • foarfecă;
  • ață și ac;
  • ață de tricotat.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul unui centimetru, măsurați cu atenție perna. Stabiliți diametru, apoi adăugați încă 4-5 cm în plus. Veți avea nevoie de ei pentru a face tivul. Sau, mai simplu, așezați perna peste material și decupați un cerc, având în continuare grijă să lăsați marginea necesara pentru tivire (vezi foto).

Pe același sistem puteți realiza și perna propriu-zisă, atâta vreme cât aveți cu ce să o umpleți – pene, bumbac, lână sau vatelină.

Pasul 2: Tăiați două bucăți de material de dimensiuni egale. Puteți folosi același material sau două cu imprimeuri diferite.

Pasul 3: Luați ața și acul de cusut și începeți să festonați de jur împrejur cam 3/4 din suprafață. Fie că faceți operațiunea manual, fie că folosiți o mașină de cusut – dacă aveți una la dispoziție -, întotdeauna tiviți pe spate! În felul acesta husa dumneavoastră va avea un aspect îngrijit și nimeni nu își va da seama că este este cusută de mână.

Pasul 4: Prin fanta lăsată – pătrimea necusută – introduceți perna. Apoi, tot cu ajutorul aței și acului, coaseți cu grijă pentru a prinde complet între ele cele două bucăți de material folosite la realizarea husei decorative.

Pasul 5: Pentru un plus de personalitate, atașați feței de pernă un ciucure. Vă avea un aer jucăuș și vă fi cu siguranță pe placul copiilor și al animalelor de companie. Dacă nu știți cu să faceți unul, avem tutorialul perfect. Pentru realizarea lui, aveți nevoie de ața de tricotat trecută mai sus, la necesar.

Dacă ați folosit material uni pentru realizare husei, atunci s-ar potrivi de minune un ciucure multicolor. Avem un tutorial și pentru așa ceva!

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul de mai jos:

#diy #pillow #doityourself #decorativepillow #fatadeperna #howto #make #diybazaar #tutorial #diyproject

Sursa: Pinterest

Dacă v-a plăcut proiectul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies