TUTORIAL: CUM SE FACE O FUNDA DIN HARTIE

by admin
0 comment

Vă pregătiți să plecați la o onomastică, dar cadoul nu este împachetat? Sigur că ați putea să îl înveliți rapid într-o coală de hârtie colorată și să rezolvați rapid problema. Sau să îl îndesați într-o pungă din comerț, cu flori, baloane și alte imprimeuri asemănătoare. Sau să îl legați cu o banală panglică. Totuși, nu aceasta este soluția dacă dorim să arătăm cât de dragă ne este persoana pentru care am cumpărat cadoul.

Dar ce facem dacă modelul hârtiei nu este cine știe ce sau el lipsește cu desăvârșire? Evident că nu dorim ca spectaculozitatea descoperirii darului să scadă. Un cadou ornat frumos va fi mult mai interesant decât cel primit în ambalajul său original. Așa că astăzi învățăm cum să facem rapid o fundă din hârtie, pe care să o atașăm cutiei cadoului, chiar dacă baza folosită este una foarte simplă.

De ce avem nevoie:

  • o coală de hârtie colorată;
  • o foarfecă;
  • creion (ca să desenați formele ce urmează a fi decupate);
  • o bulină adezivă sau lipici (pentru a fixa funda pe capacul cutiei cadoului).

Util:

Pentru a fi siguri că vă iese modelul, puteți crea șabloane pentru fiecare componentă. 

Priviți colajul de mai jos pentru a înțelege exact cum trebuie să procedați:

#tutorial #funda #hartie #bow #paper #diy #doityourself #proiectDIY #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

Mai multe idei utile în situații similare găsiți în secțiunea Cadouri și ambalaje. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies