TUTORIAL: CUM SA ITI LEGI SIRETURILE

by admin
0 comment

Știți să vă legați șireturile? Sincer, chiar știți? Poate vi se pare o glumă, dar și acest aspect banal al vieții implică o tehnică anume. Tehnică am spus? Ne scuzați, tehnici! Iată mai jos o serie de opțiuni de legare a șireturilor în funcție de stil și personalitate.

tutorial legare sireturi

Sursa: Pinterest

Dacă vi s-a părut interesantă această postare despre stiluri de legare a șireturilor și doriți să citiți și despre moduri în care vă puteți combina hainele pentru a fi mereu o apariție, accesați secțiunea DIY Beauty & Fashion. Tot acolo veți găsi și numeroase tutoriale de make-up și coafură, dar și idei de transformare a pieselor vestimentare vechi într-unele la modă. Pentru proiecte de do it yourself pentru casă, fie ele de amenajare și decorare, fie de organizare, vizitați secțiunea Proiecte DIY.


ARTICOLE RECOMANDATE:


V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies