TUTORIAL: CUM SA FACI O CUTIE DIY DIN FETRU

by admin
0 comment

Cutiile sunt excelente pentru organizarea casei și a nenumăratelor lucruri pe care le adunăm în ea. Tuturor ni se întâmplă ca atunci când facem curățenie să dăm peste o mulțime de obiecte de care uitasem sau de care nu ne îndurăm să ne despărțim încă. În astfel de cazuri, soluția este universală: ascunderea în cutii. Uneori îi spunem organizare sau depozitare, dar de cele mai multe ori ascundem, luând de la vedere toate acele lucruri de care ne împiedicăm și care strică aspectul general al locuinței.

Dacă ați rămas fără cutii în casă, dar aveți o bucată de fetru și o mașină de cusut (se poate face și de mână, dar durează mai mult), vă arătăm cum se poate face o cutie decorativă în câțiva pași simpli. Priviți!

cutie diy

Sursă foto: Google Images

Dacă v-a plăcut această cutie DIY și vreți să mai încercați și alte proiecte similare, pe site sunt disponibile numeroase tutoriale din care puteți alege. La fel și dacă sunteți în căutarea de soluții de organizare și eficientizare a spațiului.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies