TUTORIAL: CUM FACI UN PLIC CU FRANJURI

by admin
0 comment

Un accesoriu nou pentru ținuta preferată de party nu are cum să nu te tenteze. Mai ales dacă ești la liceu sau facultate și îți dorești ca stilul tău să fie diferit de al colegelor tale.

Cum banii nu sunt mulți în această etapă a vieții, m-am gândit să îți arăt un tutorial din care să înveți cum îți poți face singură o geantă plic cu franjuri.

tutorial plic cu franjuri

Sursă foto: www.guiademanualidades.com/

Pentru asta ai nevoie de:

  • material imitație de piele întoarsă;
  • fermoar;
  • foarfecă;
  • ață și ac sau mașină de cusut.

Ce trebuie să faci?

Pasul 1: Taie trei bucăți egale de material. Două le vei folosi să faci plicul propriu-zis, iar una pentru franjuri (aceasta poate fi chiar un pic mai îngustă ca primele două, important e să aibă aceeași lungime). Rămâne la latitudinea ta să stabilești dimensiunile.

Pasul 2: Coase dreptunghiurile între ele. Cum? Suprapune două dintre ele și atașează pe una din lungimi fermoarul. Apoi coase-le pe lățime, iar înainte de a tivi și a doua lungime, introdu a treia bucată de material (cea din care vei face franjurii) și pune-te pe festonat.

Pasul 3: Gata cu cusutul! Acum ia foarfeca și apucă-te de franjuri. Dacă îți e teamă că nu îi vei tăia uniform, poți face pe material câteva linii fine cu creionul și cu rigla după care să te ghidezi.

Ai aici o recapitulare în imagini a pașilor:

tutorial plic cu franjuri

Sursă foto: www.guiademanualidades.com/

Tutorialul l-am găsit pe GuidaManualidades. Pentru mai multe idei similare, vizitează secțiunea DIY Beauty & Fashion.


Poate ți-ar mai plăcea să încerci și:

Cum faci un colier handmade

Cum faci o pereche de cercei cu ciucuri

Cum faci o brățară în 4 pași


Dacă articolul ți s-a părut util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies