TUTORIAL: CUM FACI O GEANTA DINTR-UN SORT DIN BLUGI

by admin
0 comment
Toți avem prin casă o pereche de blugi vechi sau un șort din jeans dosit într-un colț de dulap. Ei bine, a sosit vremea să scoatem la lumină hainele date uitării și să le transformăm în accesorii unicat și extrem de chic.

Dacă sunteți o fire boemă, următorul proiect DIY vă va încânta cu siguranță.

De ce aveți nevoie:

  • un șort din blugi;
  • o cravată;
  • o foarfecă;
  • ață cu ac.

Cum procedați:

Pasul 1: Dacă nu aveți un șort, confecționați unul din niște blugi vechi. Dacă aveți deja o pereche de pantaloni scurți din jeans, desfaceți cusăturile dintre picioare.

Pasul 2: Tăiați și partea de jos a șortului, pentru a crea o formă cilindrică.

Pasul 3: Dacă nu aveți o mașină de cusut în casă, festonați pe dos partea inferioară a șortului, cu ajutorul aței și a acului.

Pasul 4: Prin găicile pantalonilor introduceți cravata pentru a crea bareta genții. Pentru fixare, o puteți coase la capete sau puteți aplica o broșă, ce va da un aer chic poșetei handmade.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

#tutorial #proiectDIY #jeans #bag #geanta #handmade #doityourself #diybazaar

Sursa: treasurebox.ru

Mai multe tutoriale asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion. Dacă v-a plăcut articolul despre cum faci o geantă dintr-un șort din blugi, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies