TUTORIAL: CUM FACI O GEANTA DINTR-UN SORT DIN BLUGI

by admin
0 comment
Toți avem prin casă o pereche de blugi vechi sau un șort din jeans dosit într-un colț de dulap. Ei bine, a sosit vremea să scoatem la lumină hainele date uitării și să le transformăm în accesorii unicat și extrem de chic.

Dacă sunteți o fire boemă, următorul proiect DIY vă va încânta cu siguranță.

De ce aveți nevoie:

  • un șort din blugi;
  • o cravată;
  • o foarfecă;
  • ață cu ac.

Cum procedați:

Pasul 1: Dacă nu aveți un șort, confecționați unul din niște blugi vechi. Dacă aveți deja o pereche de pantaloni scurți din jeans, desfaceți cusăturile dintre picioare.

Pasul 2: Tăiați și partea de jos a șortului, pentru a crea o formă cilindrică.

Pasul 3: Dacă nu aveți o mașină de cusut în casă, festonați pe dos partea inferioară a șortului, cu ajutorul aței și a acului.

Pasul 4: Prin găicile pantalonilor introduceți cravata pentru a crea bareta genții. Pentru fixare, o puteți coase la capete sau puteți aplica o broșă, ce va da un aer chic poșetei handmade.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

#tutorial #proiectDIY #jeans #bag #geanta #handmade #doityourself #diybazaar

Sursa: treasurebox.ru

Mai multe tutoriale asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion. Dacă v-a plăcut articolul despre cum faci o geantă dintr-un șort din blugi, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies