TUTORIAL COLIER DIN BROSE

by admin
0 comment

Doamnelor le plac bijuteriile, chiar dacă nu sunt prețioase. Un gablonț bine realizat poate accesoriza perfect o ținută. DIY Bazaar vă învață astăzi cum să confecționați un colier din câteva broșe și o mână de ace de siguranță.

De ce aveți nevoie:

  • broșe;
  • ace de siguranță;
  • lanț;
  • închizătoare metalică.

Cum procedați? Priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

tutorial colier din brose

Sursă foto: weheartit.com

Nu este obligatoriu ca toate broșele să fie la fel. Căutați cu atenție prin sertare și prin cutiile de bijuterii și vedeți ce găsiți. Dacă nu dețineți o colecție impresionantă de broșe, le puteți înlocui cu câțiva nasturi frumos ornați. Dar pentru asta aveți nevoie și de un pistol cu lipici pentru a le atașa închizătorile pe spate.

Acesta nu este primul tutorial de acest gen. Pe site DIY Bazaar puteți citi cum se face un guler din mărgele, un colier din pietre și panglică sau poate un colier din nasturi vechi. Pentru mai multe proiecte de fashion, accesați secțiunea Modă DIY.

Spor la bricolat!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies