TUTORIAL: COC ELEGANT IN 5 PASI SIMPLI

by admin
0 comment

Ținuta noastră nu este definită doar de modul în care o accesorizăm, ci și de felul în care ne prindem părul sau în care ne facem unghiile. Degeaba avem un palton frumos dacă pantofii sunt mult prea uzați, iar manichiura n-am mai fost făcută de săptămâni bune. Acest aspecte vor fura atenția de la elementul pozitiv al ținutei. 

Aranjarea podoabei capilare pare o treabă destul de complicată. Și în parte chiar este, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care poartă părul lung! Totuși există și coafuri ușor de făcut acasă, fără ajutorul unui hairstylist sau a unor instrumente speciale. Propunerea de mai jos face parte din această categorie!

Cum procedați:

Pasul 1: Prindeți părul într-o coadă simplă, la nivelul urechilor, lăsând liberă o șuviță din față.

Pasul 2: Rând pe rând luați șuvițele din coadă și răsuciți-le lejer una câte una în jurul elasticului. Pentru fixare folosiți agrafe.

Pasul 3: Pentru au aspect sofisticat și totodată îngrijit, trageți șuvița lăsată liberă de sub coc și fixați-o cu agrafe.

Pentru o mai bună înțelegere a pașilor, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

Sursă foto: Pinterest

Sursă foto: Pinterest

Mai multe tutoriale și sfaturi de frumusețe găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion.

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies