Tutorial: Casute decorative din role de hartie igienica

by admin
0 comment

Rolele de hârtie igienică sunt o bună bază pentru începerea unui proiect DIY. Nu credeți? Citiți și priviți! Sau priviți și citiți! 😀

De ce aveți nevoie:

  • role de hârtie igienică;
  • hârtie colorată;
  • carton;
  • acuarele;
  • foarfecă;
  • sfoară;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Vopsiți rolele de hârtie igienică în diferite culori. După ce s-au uscat, crestați un ”H” pe fiecare tub (dacă tubul este așezat ”în picioare”, atunci H-ul va fi culcat).

Pasul 2: Din hârtie cartonată realizați mai multe cornete. Ele vor fi folosite pe post de acoperiș. Dacă nu aveți carton colorat, acoperiți fiecare con cu hârtie decorativă sau pictați-l. Pentru fixare folosiți lipici. Înainte însă de a aplica adezivul, nu uitați să introduceți prin cornet firul de sfoară, pe care îl veți folosi pentru a agăța căsuțele în copac sau în oricare alt colț din curte sau casă.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

tutorial casuta din role de hartie

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut să lucrați cu role de hârtie igienică, citiți aici cum le puteți folosi pentru a face un ornament de perete. Dacă vreți să încercați mai multe proiecte împreună cu cei mici, vizitați secțiunea DIY pentru copii. În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies