TUTORIAL: CASUTA PENTRU PISICI

by admin
0 comment

Fă-i o surpriză plăcută animalului tău de companiei și construiește-i o căsuță DIY în doar câteva minute! Ea poate găzdui foarte bine o pisică, dar și un cățel de talie mică.

Pentru a o confecționa nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă și să mergeți la cumpărături. Sigur aveți deja toată materia primă la îndemână, doar că nu știți încă.

De ce aveți nevoie:

  • două umerașe de haine;
  • un tricou;
  • o pernă.

Cum procedați?

Pasul 1: Luați două umerașe de haine confecționate din sârmă ușor modelabilă. Trageți de ele până obțineți două semicercuri, apoi introduceți-le unul în celălalt pentru a crea structura căsuței.

Pasul 2: În interiorul formei așezați o pernă.

Pasul 3: Pentru a-i crea un spațiu personal micuțului animal de companie, introduceți totul într-un tricou mai vechi și poziționați gaura de la gât în așa fel încât să îi creați o ușă în noul cămin.

Pentru a înțelege și mai bine ce trebuie să faceți pentru a confecționa singur(ă) o căsuță pentru pisici sau căței mici, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

casuta diy pentru animale

Sursă foto: Pinterest

Mai multe proiecte și idei perfecte pentru prietenii nevorbitori găsiți în secțiunea DIY pentru animale.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

8 august, Ziua Internațională a Pisicii | Proiecte DIY pentru animale

Motive pentru care câinele tău ar trebui inclus în planurile de nuntă

11 culcușuri creative pentru căței


Dacă v-a plăcut acest articol despre cum puteți face o căsuță pentru pisici stil DIY (Do-It-Yourself), distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies