TUTORIAL: BUCHETUL MIRESEI IN 4 PASI

by admin
0 comment
În ziua nunții, toate detaliile sunt extrem de importante. Buchetul însă este cel care desăvârșește ținuta miresei. Având un rol atât de important în reușita momentului, el nu poate fi decât perfect.

DIY Bazaar vă învață astăzi cum puteți face un buchet de mireasă în doar patru pași.

De ce aveți nevoie:

  • flori (alegeți după placul inimii soiul și culorile);
  • panglică;
  • fibră organică;
  • sârmă;
  • clește de tăiat sârma;
  •  ace cu gămălie ornamentală / lipici.
diy buchet mireasa

Sursă foto: Pinterest

Pasul 1: Luați fiecare fir de floare și curățați-i tulpina de spini, muguri sau frunze. Împreunați-le apoi pe toate!

Pasul 2: Legați tulpinile florilor între ele cu câteva inele de sârmă. În felul acesta vă asigurați că nu se vor desprinde. Cu ajutorul cleștelui, tăiați surplusul de sârmă, dar și cozile florilor, pentru a le aduce la aceeași lungime.

Pasul 3: Pentru a ascunde bucățile de sârmă și orice altă imperfecțiune, înfășurați pe tulpina florilor panglică de sus până jos. Pentru fixare, utilizați bolduri cu gămălie decorativă (cu mărgele sau pietre în vârf). La capete, puteți turna și câte o picătură de lipici, pentru a fi sigur că, sub nicio formă, buchetul nu se va desface.

Pasul 4: Strict pentru design, mai puteți înfășura pe coada buchetului fibră organică, disponibilă în magazinele specializate și în piețele de flori.

Pentru o și mai bună înțelegere a proiectului, urmăriți cu atenție colajul foto de mai jos.

buchet de nunta diy

Sursă foto: Pinterest

Pentru alte idee DIY pentru nuntă și botez, vizitați secțiunea cu același nume din categoria Sărbători & evenimente. Dacă v-a plăcut articolul despre cum faci un buchet de mireasă, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies