TUTORIAL: BRATARA IN BRATARA

by admin
0 comment

După ce am văzut cum se face următorul proiect DIY, nu am simțit că pot să dau un titlu mai explicit de atât, brățară în brățară.

Păi da, pentru că baza este o veche brățară metalică pe care o îmbrăcăm în ață, îi punem un lucky charm și gata! Un nou gablonț se alătură colecției noastre!

În mare v-am spus care sunt pașii pentru acest tutorial. Haideți să vedem și materialele.

De ce aveți nevoie:

  • o brățară metalică;
  • ață colorată (cca. 4 mm diametru);
  • lucky charm (ornament pentru brățară);
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Luați ața colorată și tăiați trei fire egale. Lungimea lor ar trebui să fie cam de patru-cinci ori circumferința brățării metalice.

Pasul 2: Introduceți ațele pe sub brățară, lăsând părți egale și într-o parte și în cealaltă. Acum tot ce trebuie să faceți pentru a putea începe să împletiți este să le înnodați împreună (trei cu trei).

Pasul 3: Separați firele două câte două (obțineți trei grupuri a câte două ațe), după care faceți o împletitură clasică în trei.


SFAT PRACTIC: Cum se face împletitura în trei fire

Avem trei ațe: 1, 2 și 3. Luăm ața 1 și o trecem peste a doua. Apoi ața 3 trece peste prima, după care pe sub a doua și din nou 1 și 2 se întâlnesc. Ajungem astfel în poziția inițială și o luăm de la capăt: 1-2, 1-3, 3-2, 2-1…E mult mai simplu în practică decât în teorie. Încercați! 

Alte tutoriale ale unor proiecte DIY ce presupun împletire și s-ar putea să vă placă:


Pasul 4: Continuați să împletiți până când toată brățara metalică este acoperită cu ață.

Pasul 5: La final, faceți un nod din cele șase fire, pentru a vă asigura că împletitura nu se va desface. O modalitate ar fi să introduceți cinci din fire într-o buclă făcută din al șaselea și să strângeți tare.

PONT: Puneți o picătură de lipici peste nod pentru o fixare îndelungată. 

Pentru o mai bună înțelegere a acestui proiect DIY priviți imaginea de mai jos.

tutorial

Sursă foto: Pinterest

Mai multe tutoriale găsiți AICI, iar dacă vă plac cu precădere proiectele DIY de beauty & fashion, atunci apăsați AICI. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies