TUTORIAL: 9 PASI CATRE UN MACHIAJ PERFECT

by admin
0 comment

Machiajul de zi este de regulă fresh, luminos și din când în când strălucitor (mai ales în zilele de vară). Dacă vreți să arătați impecabil, dar mai ales natural, citiți cu atenție sfaturile de mai jos și priviți cu și mai mare atenție colajul foto, care vă arată toți pași. Cei nouă, ca să fim mai preciși!

Veți învăța care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgeți singure acasă pentru a vă face un machiaj perfect, apreciat de toată lumea. Și, nu-i așa, când ne simțim frumoase, parcă toate lucrurile ne merg din plin. Prin urmare orice truc de înfrumusețare este binevenit în orice moment. Nu trebuie să apreciați la un make-up artist de fiecare dată când ieșiți în oraș, deși la o ocazie specială un profesionist poate face minuni! Dar zi de zi putem fi și noi un mic make-up artist, dacă învățăm să stăpânim câteva tehnici simple de machiaj. O variantă ar fi să învățați cum vă puteți face singure un machiaj perfect, folosind în mare parte corector, iluminator și fard de obraz pentru accentuarea pomeților.

Fardul mai deschis aplicați-l în formă de cruce, de pe frunte către bărbie și de sub ochiul stâng până sub cel drept, fără a ocoli nasul. Veți obține un aspect luminos și proaspăt. Pentru a vă accentua trăsăturile ori pentru a face unele corecturi ale formei, folosiți un blush de culoare maro (2-3 tonuri peste nuanța naturală). Estompați cu o pensulă, apoi redați rozul obrajilor cu un fard trandafiriu. Fardul mai închis îl puteți aplica și pe frunte, maxilar și bărbie, pentru a vă accentua ori corecta cosmetic forma feței.

Tutorialul foto de mai jos vă ajută să înțelegeți și mai bine ce aveți de făcut.

tutorial machiaj

Sursa: Pinterest

Mai multe articole de beauty&fashion găsiți accesând secțiunea cu același nume a site-ului.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies