TURUL CASEI: CABANA IN STIL CANADIAN

by admin
0 comment

Dacă vă gândiți să vă construiți o cabană în stil canadian, atunci trebuie să vi-o imaginați cu mult lemn și cu multe piese de mobilier și decorațiuni în culori inspirate de natură. La interior predomină nuanțele de maro, roșu și verde, în vreme ce exteriorul este făcut preponderent din lemn și piatră. 

Pe canadianloghomes.com am găsit o cabană ce subsumează perfect idei precum căldură, ospitalitate, relaxare. Așa că ne-am gândit să facem turul casei împreună.

Pentru decorare s-au folosit cu precădere canapele, scaune și fotolii din piele, dar și covoare țesute din fibre naturale. Blaturile din bucătărie și dulapurilor sunt toate realizate din lemn masiv. Tot cu lemn au fost acoperiți și pereții sau cu piatră, în unele cazuri, păstrându-se astfel un echilibru între interior și exterior.

Cabana se remarcă prin spații deschise, cu zone bine delimitate între ele. Unul din punctele de atracție ale acestei case de vacanță este însuși șemineul, în jurul căruia a fost creat un spațiu de conversație. Atmosfera este una aerisită, reconfortantă, ferestrele mari lăsând să pătrundă lumina în fiecare încăpere în parte. Dacă cele scrise până acum nu v-au convins, suntem siguri că următoarele imagini vă vor face, cel puțin, să luați în considerare construirea unei cabane în stil canadian sau programarea unei vacanțe într-un astfel de loc.

cabana canadiana

Sursă foto: http://canadianloghomes.com/

Dacă v-a plăcut turul casei canadiene, vă invităm să mai faceți și altele alături de noi. Pentru asta dați click AICI


Poate v-ar mai plăcea să citiți și:


Dacă articolul a fost pe gustul dumneavoastră, distribuiți-l și cu prietenii!

 

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies