TUNSORI DE VARĂ ȘI RECOMANDĂRI PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

by admin
0 comment

Temperaturile ridicate au efecte negative asupra părului nostru. Ignorarea acestora poate lăsa urme evidente și greu de reparat. Pentru a evita situațiile neplăcute, i-am rugat pe specialiștii Beauty One să ne facă o serie de recomandări de îngrijire a părului în sezonul estival, dar și de tunsori în trend potrivite pentru această perioadă a anului.

Pentru a ne apăra podoaba capilară în zilele toride de vară este recomandat să nu folosim șampoane pe bază de sulfați, ci să optăm pentru produse realizate din ingrediente active ce oferă protecție UVA / UVB, așa cum sunt proteina de mătase, uleiul de floarea soarelui sau vitaminele A, C și E.

De asemenea, părul, pentru a fi protejat de razele arzătoare ale soarelui, de vânt ori de apa de mare, trebuie hidratat cât mai bine. Iar acest lucru se obține prin aplicarea de șampoane și măști adaptate texturii fiecărui tip de păr. Ajută foarte mult procesul de hrănire și hidratare a firului și diferitele seruri (exp: CHI Silk Infusion sau CHI Shine Infusion), recomandate atunci când ne expunem la soare cel puțin 30 de minute.

Ce tunsori se poartă în sezonul de vară 2016?

Pentru sezonul de vară 2016, hairstylist-ul Gina Aron recomandă tunsorile de lungime medie (până la nivelul umerilor), foarte graduale, purtate ușor dezordonat (exp: Kendall Jenner – stânga) sau bob-urile medii (până la nivelul gâtului), ce scot în evidență onduleurile naturale ale părului (exp: Jennifer Lawrence – dreapta).

collage 1

”Styling-ul părului este foarte important, iar printre produsele recomandate se regăsesc cele pentru textură (label.m Sea Salt Spray sau label.m Texturising Volume Spray), dar și accesoriile de prindere a părului (vezi colecția PFW, Alexander McQueen SS16).” – Gina Aron, hairstylist, trainer& formator Beauty One, educator Farouk Systems

Pentru că simțeam nevoia de o schimbare, de una vizibilă care să îmi dau o stare de spirit diferită, am făcut o vizită la Chic Salon Izvor, centrul de frumusețe în care găsim toate produsele și aparatura profesională puse la dispoziție de Beauty One. Tot Beauty One oferă și tehnologia Eximia, pentru remodelare corporală localizată, considerată a avea unele dintre cele mai bune rezultate pentru acest tip de servicii.

Revenind la tunsoare, am vrut ceva în trend, dar în ton cu trăsăturile mele.

Iată un Before & After:

collage 3

Specialiștii salonului mi-au recomandat o tunsoare bob lung, care nu doar că se poartă vara aceasta, dar este și ușor de întreținut.

collage 2

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies