Tu stii ce sunt Zilele Biz si cand sunt in 2017?

by admin
0 comment

Sunt evenimente în an pe care ți le pui în agendă cu mult timp înainte. Și nu mă refer aici la evenimentele de familie și la zile de naștere, ci la cele care au legătură cu dezvoltarea ta ca și profesionist în industria în care activezi. E important să mergi la ele, auzi care sunt direcțiile, cine sunt liderii, cine sunt aspiranții, care sunt platformele. Te ajuți practic să evoluezi.

Zilele Biz este un eveniment business-to-business ce a devenit reper în cei 16 ani de la lansare și care știi că îți va ocupa agenda în luna noiembrie. Sunt cinci zile pline în care se vorbește despre antreprenoriat, inovație, management, CSR și media&marketing. Poți merge doar într-una din zile sau în două, trei, patru sau în toate 🙂 Anul acesta, Zilele Biz au loc între 20-24 noiembrie, la ARCUB, în București.

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei. Uite agenda și speakerii conferințelor maraton.

La Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să înțelegi în ce direcție trebuie să mergi. Înscrie-te AICI dacă ești de părere că unul din locurile din sală trebuie să fie al tău. 😉

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii care crezi că ar fi interesați de acest subiect.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies