TRUCURI DECORATIVE PENTRU ZILE PLOIOASE

by admin
0 comment

Este demonstrat științific că mulți dintre noi suntem meteo-dependenți, vremea de afară influențându-ne nu doar starea fizică, ci și starea de spirit. Dacă în zilele cu soare debordăm de energie, în cele înnorate parcă nici nu ne vine să ne dăm jos și din pat.

Pentru a ne păstra tonusul indiferent de anotimp, mai ales atunci când temperaturile sunt scăzute, vă facem câteva propuneri de trucuri de amenajarea, simple și ușor de realizat.

#1 Înconjurați-vă de lumină caldă

Ea va crea instant un ambient reconfortant, care vă va face să uitați de vremea de afară. Pentru a amplifica efectul, trageți draperiile ori jaluzelele, izolându-vă de lumea exterioară. Altfel veți fi tentați să aruncați câte o privire pe geam la ploaia torențială de care încercăm să ne ferim pentru a nu ne strica starea de bine.

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

#2 Aprindeți câteva lumânări parfumate

Aromaterapia este recunoscută pentru calitățile sale relaxante. O esență florală vă va face să vă simțiți ca în mijlocul unui câmp scăldat de soare.

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

#3 Terapie prin culoare

Acasă sau la birou, un buchet cu flori colorate va înfrumuseța numaidecât locul. Dacă sunt și parfumate, cu atât mai bine. Dacă la serviciu este mai greu să faceți schimbări majore de decor de fiecare dată când scad temperaturile, acasă puteți fi creativi. Pernele pufoase și păturile ornamentale cu imprimeuri variate vor face locuința mai primitoare.

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

#4 Porniți încălzirea centralizată

Ce contează că din punct de vedere calendaristic este primăvară sau vară? Dacă afară toarnă cu găleata și nu sunt șanse ca vremea să se îndrepte pe parcursul mai multor zile, nu tremurați de frig! O temperatură de 21-22 de grade vă dă o stare de bine atât acasă, cât și într-un mediu de lucru. Cu cât veți tremura mai mult, cu atât va persista și starea de disconfort.

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței, vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. În cazul în care v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies