Transformari rapide de decor cu ajutorul micului mobilier

by admin
0 comment

Adeseori avem senzația că este greu să facem transformări notabile de decor pentru că ele implică bugete însemnate și timp mare de execuție. Lucruri pe care nu le avem de fiecare dată la dispoziție. Împărțind spațiul în zone mici de acțiune totul devin mai ușor gestionabil.

Haideți să ne imaginăm că avem de amenajat un hol. Chiar și în cele mai înghesuite dintre ele găsim un loc pentru un cuier. Și ca să fie pe deplin util, putem alege unul cu coșuri de depozitare incluse. Într-un spațiul ceva mai mare putem pune și o bancă și/sau o comodă în care să păstrăm pantofi, eșarfe, pălării… Setul Bretagne de la kika, cu design provencal, este gândit special pentru asta.

mic mobilier

Sursă foto: kika

Același aer franțuzesc îl are și gama Audrey, delicată prin linii și accente, dar practică totodată.

mic mobilier

Sursă foto: kika

mic mobilier

Sursă foto: kika

Oriunde crezi că poți integra o comodă, nu sta pe gânduri, fă-o! Un astfel de corp de mobilier poate masca total sau parțial obiecte de care nu ai o nevoie imediată. În funcție de dimensiunile pe care le preferi, poți alege unul din aceste trei modele, din familia Softline sau dacă vrei ceva mai îndrăzneț ca și cromatică îți recomand comodele Felizez, Digam sau San Antonio.

Comodele nu sunt practice doar pentru că ne oferă un spațiu generos de depozitare, ci pentru că pot fi o excelentă suprafață de expunere a diferitelor decorațiuni și amintiri de familie. Mie mi-a plăcut la nebunie familia Dehli, cu un aer oriental al fronturilor de la uși și sertare.

mic mobilier

Sursă foto: kika

mic mobilier

Sursă foto: kika

Locuința ne-o înfrumusețăm în permanență, așa că loc de mici proiecte tot avem. Poate de aici vine și vorba aceea că o casă nu o termini niciodată. Așa că atunci când vrei un suflu nou, pe lângă micile piese de mobilier, poți expune tot felul de decorațiuni, de la rame foto, la vaze, la oglinzi, ceasuri ori statuete. Tot de la kika sunt și selecțiile de mai jos, care apropo are un site nou, vizibil îmbunătățit. Decorațiunile însă le găsești aici.

mic mobilier

Sursă foto: kika

Revenind la comode și spații de depozitare, dacă ești fan al stilului industrial e foarte posibil să îți placă familia City.

mic mobilier

Sursă foto: kika

mic mobilier

Sursă foto: kika

Pentru o fire romantică, Bird poate fi o bună alegere într-un ambient cu accente vintage.


Dacă ai de amenajat o cameră de copil sau vrei să îi creezi un nou punct focal, îți recomand rafturile sub formă de barcă din familia Ship. Jumătăți de barcă, să fiu exactă. Arată senzațional și pot contribui la alcătuirea unui excelent decor tematic.


Căutând idei noi și promoții pe site-ul kika am descoperit și gama Indo, în culori natur și linii drepte. Dar nu lipsa ornamentelor m-a atras în mod special la ea, nici faptul că masa este la reducere la momentul la care scriu acest articol, ci faptul că Indo are și o măsuță de telefon. Pare așa dintr-o altă lume acum când toți avem cel puțin un smartphone. Să presupunem că ai desființat demult linia terestră, dar totuși îți place această piesă de mic mobilier. Știi ce poți face cu ea? O poți folosi pentru a etala un frumos aranjament floral, un bol cu fructe sau un coș cu lucruri pe care dorești să le maschezi ori să le ai la îndemână, dacă acest corp e pus chiar lângă ușa de la intrare.

Într-un living nici prea feminin, nici prea masculin poți încerca Puno.

Ți-am dat suficiente motive cât să te gândești la o transformare rapidă de decor cu ajutorul micului mobilier? Eu sper că da. Dacă nu, o vizită în magazinul kika din zona comercială de la ieșirea pe autostrada București-Pitești te-ar putea ajuta să iei decizia finală.

Dacă ți-au plăcut propunerile, distribuie articolul și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies