Tot mai multe produse pentru casa pe FashionUp.ro

by admin
0 comment

FashionUp vinde mai mult decât haine, încălțăminte și accesorii la modă. Vinde și decorațiuni și mici piese de mobilier potrivite pentru amenajări chic. Divizia de casă și grădină a fost lansată în 2016 și de atunci a ajuns să includă peste 9.000 de produse.

Pe site găsești 80.000 de articole diferite, cele mai multe din categoria de fashion. Dacă în urmă cu 9 ani, la lansare, platforma comercializa exclusiv branduri românești, în timp și-a extins gamele, astăzi fiind prezente în magazinul online undeva la 1.000 de mărci autohtone și internaționale.

FashionUp Home

Ce trebuie să reții despre FashionUp Home este că periodic sunt promoții la diferite game. Deci produsele tale preferate pot avea prețuri speciale în orice moment din an, nu doar în perioadele consacrate de la sfârșit de sezon.

Poți cumpăra online articole pentru baie și bucătărie, cuverturi, pături și perne, covoare și huse ori seturi de pat. FashionUp are chiar și o secțiune de Depozitare, cu accesorii de organizare a diverselor spații pe care le folosim. Acestea sunt o parte din preferatele mele.


Cele mai vândute produse pentru casă de pe FashionUp.ro sunt lenjeriile de pat.


Pentru a promova noile produse din secțiunea de casă și grădină, FashionUp m-a invitat să amenajez un colț de lectură în cadrul unui eveniment dedicat bloggerilor și jurnaliștilor de profil.

Dacă ți-am deschis apetitul pentru cumpărături online pe FashionUp.ro, dă click AICI pentru a descoperi promoțiile curente. 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies