Tipuri de piatra decorativa

by admin
0 comment

Vă gândiți să folosiți piatra decorativă în amenajarea locuinței, dar nu știți ce tip să alegeți? Vă ajutăm noi cu mai multe informații. Odată luată decizia, vă va fi mult mai ușor să vă hotărâți cu privire la stilul general al casei.

Cele mai populare tipuri de piatră decorativă sunt:

  1. Panelurile din piatră naturală;
  2. Ardezia;
  3. Travertinul;
  4. Marmura;
  5. Cărămida aparentă.

Piatra naturală se poate folosi atât la placarea spațiilor interioare, cât și a celor exterioare. Ardezia, marmura și cărămida aparentă sunt cele mai utilizate pentru fațade, terase ori verande. La interior, panelurile din piatră sunt la mare căutare, dar nu numai.

mozaic

Sursă foto: PiatraOnline.ro

mozaic

Sursă foto: PiatraOnline.ro

mozaic

Sursă foto: PiatraOnline.ro

De ce să optezi pentru paneluri din piatră naturală?

Principalele atuuri ale diferitelor tipuri de piatră naturală sunt aspectul, textura și culoarea. Diversitatea mare de sortimente de paneluri permite integrarea în stiluri variate de amenajare, de la rustic, la modern, până la minimalist, la exotic sau high-tech.

Alte avantaje ale folosirii panelurilor în decorarea locuințelor sunt montarea relativ rapidă, rezistența mare în timp și impactul vizual puternic.

Nu trebuie să placați toți pereții casei pentru a transforma ambientul. Este suficient un perete sau chiar o nișă din perete pentru a aduce un plus de textură în încăpere. Pe lângă textură, culoare este cea care contribuie la desăvârșirea atmosferei. Diferitele tipuri de paneluri, marmură sau travertin sigur nu vor trece neobservate.

Pe PiatraOnline.ro puteți studia numeroase sortimente de piatră naturală. O vizită în showroom însă vă va ajuta să luați decizia finală, pentru că veți simți texturile produselor și veți putea combina culorile așa cum credeți mai bine de cuviință pentru desăvârșirea propriului ambient.

Iată cum arată showroom-ul (găsiți AICI adresa exactă):

La cerere, specialiștii PiatraOnline.ro vă ajută și cu livrarea și cu montarea sortimentelor alese, contribuind astfel la finalizarea cu succes a proiectului dumneavoastră de design.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies