TIPURI DE ASPIRATOARE. IATA CATE FELURI AM DESCOPERIT!

by admin
0 comment

Nu știu când va veni ziua în care vom considera cu toții că este ușor să faci curățenie în casă, dar cu siguranță ea este mai aproape acum decât era pe vremea părinților și bunicilor noștri. Și asta datorită diferitelor tipuri de electrocasnice inventate și constant îmbunătățite.

aspiratoare

Nu mă credeți? Aruncați numai o privire AICI să vedeți câte lucruri au fost creat pentru a ne face nouă viața mai ușoară.

Dacă ne raportăm doar la aspiratoare, vă spun că după o numărare atentă am descoperit vreo 7 feluri:

  1. Aspiratoare cu sac;
  2. Aspiratoare fără sac;
  3. Aspiratoare cu spălare;
  4. Aspiratoare cu abur;
  5. Aspiratoare verticale;
  6. Aspiratoare robot;
  7. Aspiratoare de mână.

Dacă mai știți și altele, vă rog să le adăugați într-un comentariu. Oricum, la o așa varietate este clar că treaba se face mai ușor decât în trecut. Dar haideți să vorbim un pic de fiecare în parte:

Aspiratoarele cu sac – sunt cele mai cunoscute și întâlnire, de obicei sunt din clasa energetică A sau B, au o capacitate medie a sacului de 3-5 l, iar cordonul poate depăși și 10 m.

Aspiratoarele fără sac – pot fi și pentru casă și pentru mașină, iar unele modele sunt prevăzute cu telecomandă

Aspiratoarele cu spălare – sunt ideale pentru cei care au carpetă montată în casă și pe care nu o pot scoate pentru a o igieniza. Ele pot funcționa atât cu apă rece, cât și cu apă caldă, cu sau fără detergent.

Aspiratoarele cu abur – sunt concepute pentru suprafețe dure (gresie, marmură, granit etc.), aburul curățând și dezinfectând chiar și zonele cu petele rezistente. Ele arată precum aceste modele de aspiratoare.

Aspiratoarele verticale – sunt utile mai ales prin prisma spațiului restrâns de depozitare pe care îl ocupă. Totuși, cele mai multe modele au putere de absorbție mai mică decât aspiratoarele clasice (exp: modelele cu sac).

Aspiratoarele robot – sunt cele mai noi invenții din categoria aspiratoarelor, arată ca niște mici OZN-uri și sunt programate a aspira praful din încăperea în care sunt lăsate să se plimbe libere. Ele își schimbă direcția de fiecare dată când ating peretele sau un corp de mobilier, fiind prevăzute cu senzori cu infraroșu pentru detectarea și evitarea obstacolelor.

Aspiratoarele de mână – sunt extrem de utile în bucătărie sau în mașină, pentru a strânge firimiturile, scamele sau alte resturi mici. Ele nu pot înlocui și, evident, nu pot atinge, capacitățile modelelor de mai sus.

Dacă v-a plăcut articolul despre tipuri de aspiratoare, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies