Tipareste si pune in rama: Semn ”Paste Fericit!”

by admin
0 comment

Înainte de toate vreau să îți urez sărbători cu bine și timp pentru a crea amintiri alături de cei dragi. Dacă obișnuiești să ornezi casa și masa de Paște, aș vrea să cred că și acest semn pe care ți-l ofer și-ar putea găsi locul pe undeva. Trebuie doar să îl tipărești în culoarea care îți place, să îl pui într-o ramă foto și să alegi unde îl pui. Noi îl vom avea pe masă, alături de un aranjament floral.

Pentru a imprima oricare dintre variante, pune cursorul peste ea, dă click dreaptă, apoi ”Salvează imaginea ca”/ ”Save image as”.
Un astfel de semn poate fi și un bun cadou de oferit din partea Iepurașului! 🙂

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies