Tipareste si pune in rama: Semn ”Paste Fericit!”

by admin
0 comment

Înainte de toate vreau să îți urez sărbători cu bine și timp pentru a crea amintiri alături de cei dragi. Dacă obișnuiești să ornezi casa și masa de Paște, aș vrea să cred că și acest semn pe care ți-l ofer și-ar putea găsi locul pe undeva. Trebuie doar să îl tipărești în culoarea care îți place, să îl pui într-o ramă foto și să alegi unde îl pui. Noi îl vom avea pe masă, alături de un aranjament floral.

Pentru a imprima oricare dintre variante, pune cursorul peste ea, dă click dreaptă, apoi ”Salvează imaginea ca”/ ”Save image as”.
Un astfel de semn poate fi și un bun cadou de oferit din partea Iepurașului! 🙂

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies