Tigaia pentru clatite cu forma de urs panda

by admin
0 comment

Tefal a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative și design grafic interior ce permit realizarea unor clătite cu formă de urs panda. Sună deja delicios! 🙂 Tigaia poate fi folosită și pentru clătitele cu formă clasică, rotundă.

Sursă foto: Tefal

Sursă foto: Tefal

”O rețetă foarte populară și aparent simplă, precum cea de clătite, se poate transforma într-o adevărată delicatesă, dacă eşti creativ şi ai tigaia potrivită. Desenul din interiorul tigăii Tefal Panda, ce reproduce fața unui urs, aduce o doză de ludic și alungă monotonia din bucătărie, transformând prepararea clătitelor într-o experiență amuzantă. Decorarea clătitelor este activitatea preferată a întregii familii, iar pentru aceasta avem nevoie de un gem de calitate, fără zahăr și fără conservanți Suntem bucuroși că la Fabrica de Clătite am avut alături de noi Magiunul de Topoloveni, care a desăvârșit gustul clătitelor noastre.” – Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România

Tehnologie performantă și sigură

Tefal inovează prin noua tehnologie cu jet de cerneală, ce permite decorarea bazei exterioare a tigăii cu grad înalt de precizie, astfel că învelișul exterior, realizat din email dur, își păstrează rezistența ridicată la căldură și zgârieturi.

Sursă foto: Tefal

Sursă foto: Tefal

Învelișul interior antiaderent PowerGlide este îmbunătățit cu particule minerale pentru o desprindere ușoară la fiecare utilizare și este de două ori mai rezistent decât învelișul LongGlide de la Tefal.

La fel ca toate tigăile Tefal, şi noua Panda dispune de tehnologia exclusivă Thermo-Spot®, ce indică momentul în care tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, astfel încât preparatele să aibă culoare, textură și gust, cele trei elemente cheie care desăvârșesc experiența culinară.

Campania națională ”Fabrica de clătite”

Sursă foto: Tefal

Sursă foto: Tefal

Joi, 17 martie 2016, Tefal a dat startul celei de-a doua ediții a campaniei naționale Fabrica de Clătite, printr-un show culinar interactiv desfășurat la restaurantul Chefs Experience, din București. Alături de Jamila Cuisine, Tefal a transformat clătitele într-o specialitate gourmet cu adaos de distracție și creativitate. Evenimentul a fost îndulcit de Magiunul de prune Topoloveni, celebrul brand de țară, distins cu cele mai prestigioase premii internaționale pentru calitate.

Premii zilnice la ”Fabrica de Clătite”

Campania națională „Fabrica de Clătite Tefal – producții presărate cu creativitate” se desfășoară între 14 martie și 8 mai 2016. În această perioadă, cei care achiziționează orice tigaie, cratiță sau oală Tefal și înscriu bonul și data pe www.tefal.ro, pot câștiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucătărie în valoare de 2.000 euro.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies