Tendinte in designul bucatariei. Franke lanseaza 4 noi familii de produse integrate

by admin
0 comment

Parte din filosofia Franke, soluțiile integrate pentru bucătărie se actualizează odată cu tendințele din designul interior. Cele mai actuale sisteme se numesc Crystal, Maris, Maris și Smart și sunt dezvoltate pentru a răspunde așteptărilor în materie de aspectul, dar și de performanțele tehnice.

“În urmă cu aproape 20 de ani Franke a introdus conceptul de soluție completă pentru bucătărie în România, oferind consumatorilor nu doar produse, ci familii de produse cu același design care pot fi adaptate oricărui tip de bucătărie”. – Florin Porojan, Director General Franke România

Fiecare dintre aceste familii se adresează nevoilor unor categorii de clienți diferiți ca stil și preferințe estetice, dar asemănători în ceea ce privește așteptările în materie de calitate și fiabilitate.

Franke Mythos

bucătării integrate

Sursă foto: Franke România

Componentele seriei Franke Mythos integrează liniile elegante și design-ul atemporal cu o tehnologie sofisticată. Din familia Mythos se remarcă hota extractor de blat, care a câștigat pentru designul său și caracteristici  (putere de evacuare, clasa energetica A+) premiul pentru Inovație 2017, acordat de LifeCare Initiative.

Din aceeași familie fac parte chiuvetele Fraceram realizate dintr-un material ceramic extrem de rezistent la șocuri, pete și zgârieturi. Chiuveta Mythos Fraceram a obținut premiul pentru calitatea materialului și a câștigat la categoria Produse pentru bucătărie 2017.

Franke Maris  

bucătării integrate

Sursă foto: Franke România

Familia de produse Franke Maris este caracterizată printr-un design funcțional și o formă practică și minimalistă. Un sistem de bucătărie ușor de utilizat, pentru a găti simplu și eficient.

Familia se remarcă și prin hota Maris Slim Telescopica care a primit distincția Red Dot Award 2017, premiu pentru calitate și design, dar și premiul IF Design pentru design, funcționalitate, materiale și inovație.

Familia de produse Franke Crystal

bucătării integrate

Sursă foto: Franke România

Franke Crystal este un amestec de oțel și sticlă albă ori neagră, fiind potrivită pentru cei care își doresc un design strălucitor. Familia se remarcă prin cuptorul cu ecran TFT și tehnologie DCT (Dynamic Cooking Technology) patentată Franke, ce permite prepararea simultană pe 4 niveluri a 4 feluri diferite de mâncare. Datorită acestei tehnologii, aromele nu se amestecă între ele, chiar dacă se prepară în același timp pește și prăjitură.

Bateria din această familie a primit premiul IF Gold Award pentru design.

Franke Smart

bucătării integrate

Sursă foto: Franke România

Familia de produse Franke SMART integrează tehnică de ultimă oră și design atemporal. Ea se remarcă prin hota extrem de subțire, de numai 19 cm adâncime. Pe de altă parte, chiuvetă Smart este disponibilă în configurații diferite și o cuvă de mare adâncimea, mai exact de 207 cm.


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

5 bucătării altfel

6 idei interesante de mobiliare a bucătăriilor

10 bucătării mici și foarte mici


Despre stiluri de amenajare a bucătăriilor am mai scris AICI. În cazul în care ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies