Tendinte in amenajarea gradinilor, teraselor si barurilor

by admin
0 comment

Design-ul, versatilitatea și durabilitatea sunt factori pe care românii îi iau tot mai mult în seamă atunci când sunt în căutarea de mobilier și soluții de amenajare pentru terase și grădini, fie că vorbim de spații rezidențiale sau de spații comerciale, inclusiv pe zona HoReCa.

EVOhoreca, unul din liderii pieței de mobilier pentru hoteluri, restaurante și casino-uri, distribuitor unic sau principal pentru importante branduri internaționale precum Metalmobil, Il Parco, Pedrali, Werzalit ori Flexfurn propune o selecție interesantă de produse outdoor pentru vara lui 2017.

„Clienţii se orientează mai ales spre producători care oferă nu doar un raport calitate-preţ excelent, ci şi o garanţie extinsă a produselor.” – Alin Truşcă, manager EVOHoreca

Metalmobil

Principal distribuitor în România al companiei italiene Metalmobil, EVOHoreca propune în 2017 piese cu influențe moderne, industriale, art deco și clasice. Mixtul de materiale garantează o durată de viaţă lungă, chiar şi în condiţiile amplasării într-o zonă neacoperită. Preţurile pentru produsele Metalmobil încep de la 283 de lei.

PLUST

Creat de Euro3plast, mobilierul luminos PLUST este potrivit pentru designul în stil urban. Conţine un număr variat de produse, de la scaune de bar, până la baruri modulare, cu forme fluide, futuriste, dar totodată confortabile. Preţurile pentru gama PLUST pornesc de la 486 lei.

Il Parco

Soluţiile de umbrire Il Parco pot fi integrate cu succes în amenajări rezidenţiale, pergolele fiind o variantă elegantă şi, în acelaşi timp, sofisticată de a aducă umbră în grădină sau pe terasa casei. Preferate de arhitecţi şi designeri, acestea rămân alegerea ideală şi completă pentru protejarea de soare. Dincolo de acestea, brandul italian pune la dispoziţia clienţilor şi o gamă extinsă de umbrele cu picior central, copertine și marchize de dimensiuni variate.

„Am ales ca parteneri furnizori cu tradiţie în domeniu, astfel încât inclusiv numele lor reprezintă o garanţie a calităţii pentru clienţii noştri. Dincolo de acest lucru, echipa noastră poate consilia clienţii pentru a face cea mai bună achiziţie pentru nevoia lor şi, la cerere, oferim servicii la cheie de amenajare, cu ajutorul designerilor şi arhitecţilor parteneri.”- Alin Truşcă, manager EVOHoreca

Dacă ți-a plăcut articolul și îl consideri util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies