TENDINTE IN AMENAJAREA CAMERELOR DE COPII IN 2016

by admin
0 comment

Chiar dacă fetele sunt atrase de culori calde, iar băieții de tonuri mai reci, specialiștii le recomandă părinților să aleagă în camerele celor mici nuanțe care să îmbine cu succes armonia, creativitatea și căldura.

La capitolul personaje preferate, în trend sunt decorațiunile inspirate de Star Wars și Frozen. Copiii mai sunt atrași și de Hello  Kitty, Minnie Mouse, Mickey  Mouse, Winnie Pooh sau Spiderman.

tendinte amenajari camere copii

Sursă foto: Hornbach România

La fel ca în fiecare an, gama de articole dedicată camerelor de copii a fost  completată cu noi modele inspirate din filme și animații populare în rândul celor mici.  Astfel, părinții vor putea descoperi o mulțime de variante de  tapet,  perdele, covoare,  mochete,  stickere,  tablouri  și articole  creative, cu motive atractive atât pentru cei mici, cât și pentru adolescenți. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Consilierii Hornbach recomandă părinţilor să ţină cont şi de calitatea şi siguranţa pe care o oferă produsele alese, dar şi de raportul calitate-preț.

Prin  tema  pe  care o abordăm în luna februarie în magazinele noastre, îndemnăm părinții să fie creativi alături de cei mici. Astfel, gama noastră include numeroase produse cu ajutorul cărora se poate crea o atmosferă de poveste în camera unui copil, unde armonia este elementul cheie. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Bine de știut:

Pe  parcursul  lunii  februarie,  în toate magazinele retailerului din București și din țară, clienții pot beneficia de sfaturi și idei creative pentru amenajare pentru dormitoare, în funcţie de vârstă.

Despre alte companii din sectorul de Do-It-Yourself (DIY) și ofertele lor citiți în secțiunea DIY – Who is who in România. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies