TENDINTE ACTUALE IN AMENAJAREA GRADINILOR SI TERASELOR

by admin
0 comment
Grădina înseamnă mai mult decât un simplu spațiu verde din fața casei. Astăzi ea este înțeleasă și ca o cameră modernă amplasată în aer liber. Percepția se aplică și la balcoane și terase, zicem noi, care au devenit extensii ale spațiului locativ, ce sunt în fapt oaze de relaxare mobilate cu piese confortabile, ce îmbie la odihnă și meditație.

Sentimentul de concediu este accentuat de prezența în curte a leagănului în stil Hollywood, care își face revenirea în forță. Lemnul este materialul ideal pentru mobilierul de grădină, mai ales pentru cele amenajate în stil rustic. La fel și ratanul, pretabil pentru un mobilier modern.

Sursa: Pinterest

Sursa: The Pink Hammer Blog

Dacă vreți să plantați câțiva bulbi proaspeți, de primăvară, optați pentru ghivece din ceramică sau aluminiu. Sunt rezistente la precipitații și schimbări de temperatură.

Pentru că statul în aer liber este asociat cu vremea bună și cu vegetația bogată, încercați să împrumutați din culorile anotimpurilor calde pentru a vopsi diferitele piese de mobilier și accesorii de terasă și grădină. Nuanțele natur, precum crem sau bej, merg foarte bine cu verde, lila sau albastru. Priviți câteva idei de amenajare a spațiilor verzi în ton cu cele scrise mai sus!

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest

grădină

Sursa: Pinterest


Poate v-ar mai interesa să citiți:


Pentru mai multe idei de decorare a locuinței vizitați și secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies