TENDINTE 2015: CUM SA ITI DECOREZI LOCUINTA IN ACEASTA VARA

by admin
0 comment

Vara aceasta se poartă cu precădere marsala, turcoaz și albastru marin. Alături le stau motive de inspirație nautică, fructată sau florală.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

Chic Ville, magazin home & deco 100% ambiental, propune pentru acest sezon trei stiluri clare:

  1. Decor marin cu iz de vacanță,
  2. Decor fresh cu levănțică,
  3. Decor cu motive fructate.

În această vară ne jucăm cu marsala, culoarea anului 2015, pe care o putem combina de minune cu nuanţe temperate de turcoaz sau cu albastrul pastel. De asemenea, putem opta pentru un albastru marin, puternic, care merge de minune cu elemente din ratan sau lemn deschis la culoare – Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

#1 Decor marin cu iz de vacanţă

Corăbii, cârme, vaporaşe, frânghie cu noduri marinăreşti, corali, scoici, peşti, sunt motivele ce trebuie să se regăsească într-un decor marin (despre acest subiect am mai scris AICI). Potrivite atât pentru țesături, cât și pentru ceramică, ele sunt ideale pentru sezonul estival.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

Pentru dining sau bucătărie o faţă de masă cu simboluri marine poate fi completată cu o vesela în nuanţe de albastru şi turcoaz, însoțită de șervețele cu inele cu scoici şi sfeşnice maiestuoase din cupru.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

Celor care îşi doresc mici indicii ale verii în locuinţa lor le sunt recomandate recipientele din sticlă, ce pot fi decorate cu nisip, scoici, lumânări. Acestea sunt extrem de versatile şi pot fi reutilizate în funcție de sezon.

Pentru iubitorii stilului rustic, Chic Ville recomandă carafe cu motive marine și jardiniere antichizate în nuanțe de alb și turcoaz, precum și numeroase produse specifice decorurilor provensale, printre care se numără stropitori, tăvi, cești pentru ceai, perne și tablouri decorative. Despre atmosfera din Provence am mai scris AICI.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

#2 Decor fresh cu levanţică

Printre motivele veri se regăsește și lavanda, în formă naturală, pictată sau imprimată. Decoraţiunile pe care este ilustrată creează o atmosferă jucăuşă şi fresh în locuinţă. Levănţica este prezentă de la ghivece pictate cu flori, la tăvi pentru servit ceaiul, ce vin la pachet cu ceşti şi şerveţele asortate.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

Decorarea locuinţei pentru sezonul de vară stă în micile detalii. Pot fi folosite motive inspirate din câmpurile de lavandă pentru a crea un colţ special, lila. O idee recomandată de Chic Ville este montarea unui tablou cu motive similare şi aşezarea pe canapele de perne imprimate cu flori de lavandă pentru a da un aer de efect, tineresc, care să îmbie la visare. – Marius Şerbănescu

#3 Decor cu motive fructate 

Vesela decorată cu căpşune, figurine în formă de fructe sau carafele deco sub formă de portocale devin piese statement în acest sezon. Cei care preferă stilul clasic pot da impozanță decorului prin vaze, fructiere și ghivece toscane sau prin coronițe deco din buxus.

tendinte 2015

Sursă foto: Chic Ville

Produsele de sezon se vor încadra perfect în decorul pre-existent atât timp cât le introducem în zone adecvate, complementare acestora. Păstrarea unei unităţi cromatice este, de asemenea, esenţială –  Marius Şerbănescu

Dacă v-a plăcut această postare despre tendințele verii 2015, distribuiți-o și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies