Tehnologii moderne și game noi de aer conditionat Daikin

by admin
0 comment

Știai că verificarea aparatelor de aer condiționat, curățarea lor periodică și setarea unei temperaturi adecvate ne pot proteja sănătatea pe timpul verii? De la aerul condiționat nu răcim, decât de la viruși, dar el poate da simptome asemănătoare, care sunt la fel de neplăcute.

Întreținerea periodică presupune curățarea componentelor interne ce preîntâmpină dezvoltarea mucegaiurilor și/sau a bacteriilor. Deci ar fi bine să facem asta cel puțin o dată pe an, la începutul sezonului cald.

Conform standardelor internaționale, vara nu este recomandată setarea unui aparat de aer condiționat sub 25 °C.

Temperaturile mai mici reduc umiditatea la interior, fapt ce determină uscarea membranelor din nas și gât. Astfel apare senzația de răceală. Pentru a evita efectul de șoc termic la trecerea de la un ambient rece la unul foarte cald și invers, în zilele caniculare diferența dintre interior și exterior nu ar trebui să depășească 10 °C.

Noi game și tehnologii

Daikin România, subsidiara locală a liderului mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, ce a înregistrat în anul financiar încheiat la 31 martie 2017 o cifră de afaceri de 24,3 milioane euro (+26% față de 2016), propune pe segmentul rezidențial gama Daikin BLUEVOLUTION cu agentul frigorific R32, prin adăugarea unui echipament nou din gama Confort, FTXP-K3/RXP-K3, orientat spre cel mai bun raport funcționalitate/preț. Alături de îmbunătățirile soluțiilor de filtrare și a eficienței echipamentelor, noua tehnologie are un impact de trei ori mai mic asupra încălzirii globale. În completare vin unitățile interioare, una de pardoseală FVXM-F și una necarcasată pentru tubulatura FDXM-F3, conectabile atât la sisteme tip pereche, cât și la cele tip Multi.

Noutatea absolută o reprezintă sistemul Multi Hibrid din gama BLUEVOLUTION, un sistem complet, care asigură răcirea, încălzirea și prepararea apei calde menajere, ce folosește atât energia electrică, cât și gazul natural, fiind ușor de instalat și controlat prin intermediul aplicației Online Controller, cunoscută deja de utilizatorii soluțiilor Daikin.

BLUEVOLUTION este disponibil și pe segmentul comercial prin noua gamă Daikin Sky Air Seria A, ce oferă flexibilitate sporită în instalare, un domeniu de operare extins, tehnologie VRT (control variabil al temperaturii de vaporizare), dar și control online intuitiv, în cele mai ridicate condiții de eficiență din industrie.

Preocupat de impactul asupra mediului, Daikin, primul producător care a folosit agentul frigorific R32, a făcut publice peste 90 de patente cu privire la această nouă tehnologie în vederea utilizării și de către alți producători.

Pe lângă furnizarea echipamentelor cu impact redus asupra mediului, Daikin continuă să susțină inițiativele de protecție a naturii. În această vară lansează campania de responsabilitate socială „Plantăm aer!”, având ca obiectiv plantarea a cel puțin 10.000 de copaci în zonele afectate din România. Mecanismul campaniei constă în plantarea unui copac pentru vânzarea fiecărui echipament de aer condiționat din gama rezidențială. Astfel, clienții din gama rezidențială pot contribui la un viitor mai verde, având ocazia să participe și la acțiunea de plantare din luna noiembrie, organizată de Daikin în colaborare cu Asociația EcoAssist.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponbile pe www.plantamaer.ro.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies