Tehnologie in bucatarie, de la Gorenje

by admin
0 comment

‪La sfârșitul lunii februarie, Gorenje a lansat cea mai nouă linie de electrocasnice dedicate bucătăriei: Gorenje by Starck. Noua gamă completă de cuptoare incorporabile, sertare termice, cuptoare cu microunde, plite, hote, frigidere, sertare și panouri de decor pentru mașini de spălat vase poartă semnătura renumitului designer Philippe Starck. 

Sursă foto: Gorenje

Sursă foto: Gorenje

Designul minimalist, sticla reflectorizantă și oțelul inoxidabil sunt elemente ce se integrează perfect, reflectând stilul de viață, dar și personalitatea utilizatorului. Atenția la detalii și efecte vizuale, împreună cu mânerele portocalii specifice colecției, introduc o pată de culoare și umanitate în orice bucătărie. Tehnologia de înaltă generație se îmbină armonios cu un design elegant și simplu pentru a crea electrocasnice de calitate superioară, atât din punct de vedere al esteticii, cât și al funcționalității și al eficienței energetice.

Provocarea a fost aceea de a crea ceva impecabil din punct de vedere tehnologic, dar care să îți ofere în același timp sentimentul de confort, căldură și umanitate. Eleganța acestei colecții constă în simplitatea liniilor și designul minimalist. – Philippe Starck

Gorenje by Starck garantează un standard ridicat al eficienței, consum scăzut și rezultate excelente fără a neglija personalitatea unică a fiecărei locuințe.

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Designul este o componentă care influențează în mod semnificativ decizia consumatorului în momentul în care dorește să își doteze bucătăria. Prin noua linie de electrocasnice, Gorenje a încercat să meargă dincolo de formele obișnuite ale aparatelor de uz casnic și aduce noi perspective pentru a crea utilizatorului o experiență holistică. – Damir Drazetic, General Manager Gorenje România

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Cuptoarele vin cu un sistem de ventilație inovator ce garantează circulația optimă a căldurii, pentru o gătire simultană pe mai multe niveluri, fără transfer de mirosuri și arome. Alimentele vor fi preparate mai sănătos, ingredientele păstrându-și intacte textura, gustul și calitățile nutritive.

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Un sistem similar au și cuptoarele cu microunde, care sunt echipate cu tehnologia Inverter, ce permite o distribuție uniformă a energiei pe bază de pulsații și mențin toate vitaminele, mineralele și fibrele din alimente. Tehnologia promite și un timp de preparare mult mai scurt.

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Tehnologia XpandZone cu care este dotată plita cu inducție permite transferul eficient al căldurii de la plită la vasul de gătit, oferind mai mult spațiu pentru recipiente mai mari. Funcția PowerZone îmbunătăţeşte performanţele plitei, utilizând doar 25% din energia consumată în mod obișnuit.

Hotele sunt echipate cu un senzor de înaltă generație, AdaptTech, ce detectează nivelul de impurități, abur și umiditate, reglând viteza ventilatorului în mod automat. Sistemul inovator de aspirare a aerului optimizează consumul de energie și în același timp reduce semnificativ zgomotul.

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Tehnologia IonAir cu care este încorporată noua versiune de frigidere oferă umiditate optimă și temperatură ideală în fiecare compartiment, asigurând prospețime de durată alimentelor. Totodată, sistemul de monitorizare AdaptTech analizează obiceiurile de utilizare a dispozitivului.

Gorenje este unul dintre cei mai mari producători de aparatură electrocasnică la nivel mondial, cu prezență în peste 90 de țări și experiență de peste 65 de ani. În România, compania se bucură de o istorie de peste 20 de ani, in care a lansat toate liniile de design, precum și restul produselor din gama internațională. 20 de ani în care a încheiat parteneriate durabile cu majoritatea distribuitorilor din piață.

 Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies