Tehnologia Pinner Test, utila pentru testarea intolerantei alimentare

by admin
0 comment

Ştiaţi că unele alimente pe care le consideraţi sănătoase pot duce la obezitate? În plus, intoleranţa alimentară are un impact negativ asupra persoanelor care suferă de această tulburare. În România, 8 din 10 persoane prezintă intoleranţă alimentară, cele mai multe nefiind conştiente de riscurile la care se expun.

teste intoleranta alimentara

Sursă foto: Pinner Test

Odată identificate alimentele pe care nu le tolerăm, putem slăbi mai ușor, un lucru deloc de neglijat de cei care țin atât la sănătate, cât și la siluetă.

O metodă modernă şi revoluţionară de testare a intoleranţei alimentare, aprobată în Statele Unite, este acum disponibilă şi în România. Se numeşte Pinner Test şi este un test de ultimă generaţie la nivel mondial, ce folosește tehnica IgG-Microarray, pentru depistarea intoleranţei alimentare la 200 dintre alimente. Pinner Test-ul se deosebește prin faptul că diferențiază intoleranţele permanente de cele temporare.

Dar cum funcţionează Pinner Test?

Procedeul este foarte simplu: se recoltează un strop de sânge din deget (puteți merge la sediul Amira’s Boutique sau poate veni un asistent medical să recolteze acasă sau la birou), iar proba este trimisă în Italia, la laboratoarele Novolab Microtrace. Rezultatele – cu o acuratețe de 98% – vin în aproape două săptămâni sub forma unui document PDF cu trei coloane, una roșie, una galbenă și o alta verde.

În coloana roșie apar alimentele cu intoleranță între 1 și 4 (de la ușor la sever), care trebuie evitate în următoarele luni.

În coloana galbenă apar alimentele la care organismul are o reacție aflată undeva în zona limită, ceea ce înseamnă că pot fi consumate în continuare, însă cu moderație.

În coloana verde apar alimentele la care corpul nu a manifestat o reacție negativă și care pot fi consumate liber în continuare, evident fără excese de niciun fel.

După primirea rezultatelor, se face o programare automată la o consultație cu un nutriționist Amira’s Boutique Services, pentru a pune la punct un plan alimentar compatibil cu descoperirile făcute.

teste intoleranta alimentara

Sursă foto: Pinner Test

Cui i se recomandă?

Acest test este recomandat în special celor care suferă de balonări inexplicabile (cu tot cu problemele digestive asociate lor), celor care nu reușesc să slăbească sau slăbesc foarte greu, deși sunt sănătoși, celor care se îngrașă rapid și fără o explicație certă, dar și celor care au migrene sau probleme dermatologice pe care nimeni n-a reușit să le diagnosticheze clar. După excluderea alimentelor vinovate, rata de îmbunătățire a stării generale și de eliminare a simptomelor este de 70%.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies