Table setting: Un Craciun rosu-auriu

by admin
0 comment

Roșul va fi mereu culoarea emblematică a Crăciunului. Cele mai frecvente asocieri sunt cu verde, pentru un decor tradițional sau cu auriu ori argintiu, pentru un decor modern. Pentru a le lega între ele putem folosi albul de fiecare dată cu succes. Partea bună este că odată ce ți-ai cumpărat câteva decorațiuni roșii le poți folosi an de an în combinații cu ornamente atemporale sau cu unele în mare vogă în sezonul respectiv.

Anul acesta m-am gândit că masa de sărbători ar arăta bine într-un mixt de roșu și auriu transpus în texturi diferite și evidențiat prin suprapuneri și alăturări.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Am început construirea acestui decor cu un drum la magazinul TATI, din Veranda Mall. 🙂 De acolo am luat fața de masă albă (75,90 lei) peste care am pus un napron auriu (23,90 lei), dar și restul elementelor. Farfuria suport (cea mai mare) am vrut să fie roșie, pentru a se remarca. Dar nu doar dimensiunea o face să iasă în evidență, ci și modelul sub formă de mozaic ce atrage lumina și dă un plus de strălucire.

Tacâmurile am ales să le așez în cizme decorative cu detaliu de om de zăpadă (18,90 lei) care în alți ani pot fi refolosite pentru a pune în ele bomboane sau pe post de suport pentru crenguțe de brad. O dovadă în plus că investițiile în ornamente nu sunt deloc inutile ori pierdute de la un an la altul. Tot pentru tacâmuri sau pentru așezarea șervetului poate fi utilizată și săniuța din stânga farfuriei (13,90 lei), un accent care mi-a plăcut tare mult și care își va găsi oricând locul ușor în decorul de Crăciun. Versatilă este și decorațiunea din globuri și puf, ce costă 11,90 lei.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Peste farfuria suport, care apropo costă 18,90 lei, am pus o farfurie albă, ceramică, pentru felul principal (18,90 lei) și una din sticlă, pentru aperitiv (4,90 lei).

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Brăduțul auriu din mijloc este de fapt o lumânare decorativă (11,90 lei – set de 4 bucăți), ce poate fi oferit cadou pe post de amintire invitaților ce ne trec pragul de sărbători.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum aranjăm masa de sărbători distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

Sărbători cu bine să avem!

#TATI #TATIromania #TATIdecoratiuni

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies